Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 16.6.2006 15:45:29
|
|
|
|
Antigona
|
Žan bo star 11 mesecev in včeraj sem enodelno pižamo z dolgimi rokavi zamenjala za pižamco s kratkimi rokavi in hlačkami, pokrit pa ni nikoli. Pozimi je bilo v sobi pribl. 23 stopinj (pa se v sobi ne kuri) sedaj pa je verjetno okoli 26 stopinj, ne bi vedela točno. Še kadar ga pokrijem, ga v naslednjem trenutku slišim kako se odkrije.... Spal je pa odlično, se ni nič zbujal...
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 16.6.2006 20:54:18
|
|
|
|
MIN
|
Lisa bo stara devet mesecev pa spi samo v pamperski in bodiju s kratkimi rokavi in pokrita z mojim poletnim kovtrom.Res pa je da smo v mansardi in vam povem,da je pasje vroče tako podnevi kot ponoči.Klimo pa še mal cvikam prižgat
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 16.6.2006 21:10:15
|
|
|
|
natalia
|
body s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami - pidžamica, pokrita samo do pasu, pri nas je tudi pasje vroče ponoči. lp
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2006 23:23:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 16.6.2006 23:35:09
|
|
|
|
benika
|
plenica, kratka mikica in hlače tričetrt Pri nas tudi, stari bomo pa 9 mesecev. Pokrit je s tankim kovtrčkom.
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 17.6.2006 7:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
moja dvo letnica je oblečena samo v pižamo s kratkimi rokavi in hlačami, pa spi v vsemogočih položajih tko da je ponoč sem pa ke tut čist odkrita moja 1,5 mesečnica pa spi samo v pižamici z dolgimi rokavi in hlačami in pokrita s kovrčkom.
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 17.6.2006 20:01:29
|
|
|
|
Grascakinja
|
Bodi z dolgimi rokavi in doma sešita spalna vreča iz odrabljene rjuhe. Ko je fuuul vroče, imam vrečo iz ene plasti rjuhe, ko je pa srednje vroče, pa iz dveh.
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 8.7.2006 22:00:26
|
|
|
|
sonchica
|
mam sobo na južni strani in je zelo vroče jaz sem tud sam v spodni majčki in v gatak... sineka pa oblečem v bodi pa zokne mo dam gor ter pokrijem ga z rjuho... če bi ga blo mrzlo bi joko....
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 9.7.2006 16:10:50
|
|
|
|
Mateja82
|
Mi imamo v sobi zelo vroče 28- bilo je že tud 29 stopinj. kadar je tako zelo vroče spi kar v bodijo s kratkimi rokavi, pa pokrita samo s planičko al pa še to ne.
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 9.7.2006 16:36:07
|
|
|
|
dani
|
V sobi je 25°C in najina spi v bodiju brez rokavov. Približno 2 minuti pa je pokrita z rjuho.
< Sporočilo je popravil dani -- 9.7.2006 16:38:09 >
|
|
|
|
RE: Kako obleči dojenčka ponoči 24.7.2006 17:34:43
|
|
|
|
AishaM
|
Samo bodi s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami. Brez nogavičk. In tudi pokrita noče biti. V sobi pa imamo 25 stopinj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?