Anonimen -> RE: ANALNO-2 (15.7.2006 2:15:22)
|
Analno je res problem začeti. Ampak po dveh treh poskusih je pa že OK. Sedaj občasno oba uživava v analnem. Nikoli si ni mislila da ji bo takooooo drugače, takooooo prijetno, včasih tako grozno všeč, da bo kdaj med menstruacijo (ko se vzdržimo) dala not tampon in rekla 'daj me v rito'. Coooooooool zadeva bejbe. Moram se strinjat z enim prejšnjih sogovornikov ki pravi o mogočnih ritkah. Ja, ženske kaj ste pa pričakovale? Velika večina moških vas gleda celo življenje v ritko. To je najbolj seksi zadeva na ženski. Pri seksu pa bog ne daj da ji v dogy stilu lepo masiram odprtinico, ker to pospeši orgazem. Kaj šele ko si na vrhuncu vzburjenosti. Enkrat sem ga iz ta male, ko mi je skozi igro govorila da ga želi v ritko, da je ritka nanasitna,.... sem ga samo prislonil na lepo pripravljeno luknjico, ne vem če je kak cm šel not pa je že prišel nepozabni orgazem vseh orgazmov. Ženske ritke na ulici so zakon. Vsak moški jo pogleda (pa tudi ženska, ne mi lagat). Zato brez iluzij prosim da vas partner nima želje v rito vsaj za pokušino. Če zanika mu je nerodno priznati ali pa laže, od želje pa umira. Seveda pa je potrebno kot je bilo že dostikrat napisano, uporabiti vlažilna sredstva, predigra, najboljše z lizanjem in prsti,..... Zatorej tiste ki samo pravite ''NEEEE'', ''NIKOLI...'' in podobno; če niste na dostojen način tega poskusile, da se je partnerju mudilo,... ali rečete na pamet in še niste poskusile, ne bodite preveč pametne. Morda ne veste kaj zamujate. Pa četudi nimate nič od tega pri samem analnem odnosu pa pač malo potrpite zaradi vaših silakov, boste pa po drugi strani zeloooo poplačane. Pač, za dobro je treba potrepeti, a ne?
|
|
|
|