|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popoldanska malica
15.6.2006 13:52:01   
Anonimen
Če otroka pridete prej iskat v vrtec - predno uspe pojest popoldansk malico...vam jo dajo vzgojiteljice s seboj za domov?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popoldanska malica
15.6.2006 14:00:59   
sonccnica
Ja, vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 14:01:20   
Katrin
Ko sem še jaz preko ŠS delala v vrtcu, smo malico vedno dali s seboj, če je otrok ni uspel pojesti v vrcu. Upam in predvidevam, da je praksa tudi danes taka.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 14:02:53   
kaja11
Ja. Včasih jo ima v nahrbtniku... če ni bil lačen ko se je zbudil.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 14:03:49   
klepetka
ne ,pri nas ni.Ker menda ne smejo s sabo dati.Če jo poje v vrtcu -prav,če pa ne -pa tudi prav.samo to je zdaj tako ene dve leti,prej so pa zmeraj vzgojiteljice dale malico za domov.
lp

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 14:16:42   
mala maja
vedno user posted image user posted image user posted image , tudi če ni lačen jo dajo v vrečkico in v nahrbtnik.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2006 14:20:01   
Tejccy
user posted image  ja vedno jo dajo za domov, tudi takrat, ko jo noče pojesti, ga čaka v omarici za domov-ponavadi je to kak jogurt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2006 14:27:01   
Mikica
Pri nas tudi dajo malico s sabo za domov, če je ne poje tam. 

(odgovor članu Tejccy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2006 16:24:47   
diva 4
Ej, jaz pa še pomislila nisem , da bi mi morali dat malico za domov.Pa ima mala plačane vse obroke.Pa že več kot leto dni ni bila na popoldanski malici, ker pridem prej ponjo.Mislim , da bo najbolje če odjavim popoldansko malico.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2006 13:54:02   
SaaS
Naš je dobil za domov celo dopoldansko, če je ni pojedel. Kar je bilo zelo pogosto.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2006 14:00:24   
Zasanjana
Pri nas je pa odvisno, katera vzgojiteljica jih ima tisti dan.Če jih je bolj malo v vrtcu se iz dveh skupin združijo in potem malice ne dobi domov.Drugače, ko je pri svojih, jo vedno dobi.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2006 16:08:55   
tosja
Pri nas je ne damo. Če gre otrok domov po kosilu, še popoldanska malica, ki je ob 14-ih  ni pripravljena.
Je pa tako, da je malica namenjena otroku in če ta ne mara npr. navadnega jogurta, zakaj bi jo odnesel domov? Za mamo??? Saj dobi sadje ali kruh, če tega ne mara.
Hrana na raznih poličkah in omarah se pa tudi meni osebno zdi narobe. Kako potem otroku tak vrtec (in družina) privzgojita pravilen odnos do hrane??? A lahko hrano potem tudi vrže stra?
MOJE MNENJE!!!
lp, tosja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2006 20:39:53   
mala
Naš vedno dobi malico domov,če je ne poje v vrtcu.
Tosja-glede na tvoje mnenje-če naš sinko ne poje malice v vrtcu, pričakujem, da mi jo bodo dali za domov(jo bo pač kasneje pojedel, ko bo lačen) glede na to, da jo vsak mesec plačujem!
Glede higiene pa ne vem kaj je tok nehigienskega pri zaprtem jogurtu na poličkiuser posted image
Kaj pa naredite vi z malicami,ki ostajajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2006 8:33:04   
Anonimen
Hvala za odgovore. Pri nas je praviloma domov ne dajejo, ker se naj NE BI smela dajat domov. user posted image Vendar malico plačamo mi, zato se mi zdi logično, da otroku pripada tudi popoldanski obrok-pa magari za domov.
Pri nas je tako, da je mali zelooooooo lačen popoldne, ko se zbudi. In če ne poje te malice, je siten, doma bi vse pojedel....
Tako da jaz ponavadi prosim, če mu da varuhinja tisto štručko al pa kruh za domov, da poje med potjo.
Saj popoldanske malice niso bog ve kaj - kruh, sadje, kakšen jogurt..... vseeno pa otroku zaleže.
Še enkrat hvala za vaše odgovoreuser posted image

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2006 19:04:05   
lučka 25
Midve sva se ob pričetku šolskega leta na prvem roditeljskem sestanku dogovorili s starši, da otroci, da nesejo malico domov, če gredo pred pop. malico domov. Drugače naj bi jo pojedli v vrtcu. Če recimo ne želi jesti sadja popoldne, sadje pustimo v vrtcu in ga potem naslednji dan čez dopoldne pojedo otroci. Je pa res, da midve ves sadje nareževa na krhlje, ali pa npr. pomaranče olupiva in razdeliva na krhlje in tako otroci veliko več pojedo. Tudi olupiva npr. jabolko ali hruško, če otrok to želi, saj je v interesu staršev in naju, da otroci pojedo čim več sadja. Moram reči, da so starši s tem zelo zadovoljni, saj tako vedo, da pojedo vsaj nekaj sadja, ki ga recimo doma ne bi želeli. Vem, da to za naju predstavlja več dela in časa, ampak če se znaš zorganizirati to ni problem in smo na koncu vsi veseli. Če pa recimo ne poje npr. jogurta, pudinga v lončku in podobno, pa da v svojo košarico in odnese domov. Dogovorili pa smo se tudi s starši, da recimo za dva grižljaja kruha pa ne damo za domov, ampak naj se potrudi ali pusti, kajti potem mu to pride v navado in zanalašč ne poje, ker se mi zdi zanimivo, da ima ostanke v vrečki. Tu je predvsem pomemben dogovor med starši in vzgojiteljicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.6.2006 19:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
24.6.2006 19:36:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.6.2006 20:17:12   
Anonimen
Ti se pa hitro shladiš! In to pri tem vročem vremenu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.6.2006 21:26:50   
Anonimen
Ah, kolumbo, saj v končni fazi imaš prav. še nikoli neisem pomislila ali poje popoldnasko malico in zakaj je nima v ruzaku, če je ni pojedel user posted image  Mi je čisot vseeno.

Vem pa, da ko je moja mami še delala v  vrtcu kot varuška, smo imeli vedno poln hladilnik jogurtov, samo tega je že 15 let nazaj.,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.6.2006 9:04:12   
Anonimen
Pri nas vedno dobi malico za domov, če je ne uspe pojest, preden gre v drugo sobo (združijo 3 skupine). Jaz sem tudi dobila malico za domov, če je nisem uspela pojest po spanju (pa je že kr neki let nazaj to). Če pa malice ne poje do konca, pa je seveda ne odnese domov, ka rmi je povsem razumljivo.
Ne razumem pa, zakaj naj ne bi malice odnesli domov, če se je otrok zbudil prepozno in ni uspel pojesti? Naš je vedno lačen, ko pridemo ponj, pa normalno poje zajtrk, kosilo in malico (ni problemov s tem, da bi pojedel premalo).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2006 0:04:59   
bonika
Pri nas vedno dobi malico za domov, pa ne v garderobi na polički, ampak v roke, takrat ko odhaja.Včasih jo poje že tam, ampak malokrat. Ravno jogurtov jim ponavadi ne načenjajo tam, ker je bilo vedno zelo malo otrok, ki bi pojedli celega, zato so vzgojiteljice same rekle, da raje vidijo, da dobijo celega za domov, kot pa da otrok poje tri žličke, potem pa ne veš kam bi z njim-verjetno bolj za v smeti, kot z načetim jogurtom v avto in domov.
Nisem vzgojiteljica, se pa strinjam z njimi, da naj kar jih moti povedo tistim, ki se jih tiče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2006 14:34:54   
Anonimen
O madonca kolubo, kako si se razjezila user posted image user posted image user posted image

Imamo pravico vprašat takšno vprašanje. Zakaj pa neuser posted image   In malico plačujem jaz, zato želim, da otrok vzame malico s seboj domov, če ga pridem prej iskat in še niso malicali. Men se zdi to čisto logično.user posted image  Nihče ni nič govoril o napol pojedeni malici. Ampak če otroka vzamem ob 14h in vstane iz ležalnika, želim, da malico vzame  s seboj.
Jaz sem se z vzgojiteljico že dogovorila, me pa zanima še, kako je drugje.

Mi je pa precej čudno, ko praviš, da vzgojiteljice nimate časa čakati, da otročki "žulijo" dve uri kruh-da greste raje na igrišče user posted image user posted image user posted image  Tale je pa malo huda...pa brez zamere. Prvo - ne verjamem, da otročki DVe uri jedo malico. Drugo pa....kako pa naj otrok v jaslih na hitro poje in vase zmeče hrano user posted image user posted image user posted image  Močno upam, da nisi tako mislila, kot si napisala.

Drugače pa vprašanje....kaj pa naredite vzgojiteljice z malico, ki ostane?

(odgovor članu bonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2006 22:58:23   
frutka_
Običajno malico damo otroku za domov. Če kaj ostane pustim v igralnici za druge dneve (čokoladno mleko, kakšni suhi piškoti, sok, sadje). Ostalo pošljem v kuhinjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.7.2006 22:15:33   
Anonimen
Kolumbo, mislim, da si se tokrat neupravičeno razjezila. Saj to je forum, kjer se lahko postavljajo vprašanja o vrtcu in mislim, da Kristina ni naredila nič napačnega s tem postom. Se mi pa zdijo nekatere tvoje izjave kar malo mimo. Torej rajši veš, da je otrok lačen in slabe volje ter da se ti v jaslicah zaradi tega ves čas joka?

Pa četudi svoj kruh žuli dve uri!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.7.2006 22:18:10   
Anonimen
Pa še odgovor Kristini: v našem vrtcu smo dobili popoldansko malico domov, če smo prišli prehitro po njega. Ali pa, če smo prišli ponj vmes, med malico in je mali že malo začel jesti, smo tudi dobili jogurt ali pa kruh domov - in to čisto svežega.

Očitno je vse odvisno od vrtca - naš je enostavno super - pa še tako sem se bala, kako bo moje dete tam funkcioniralo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?