sazi -> RE: dodatek (15.6.2006 9:14:30)
|
če misliš, da imaš premalo mleka oz. da je premalo kalorično in želiš dodajati zato, potem otroka najprej podojiš in daš potem še dodatek tako se bo najedel toliko, kot potrebuje, dobil bo tvoje mleko in tebi se bo mleko delalo naprej če mu boš najprej dala dodatek, se potem ne bo dojil in poslednično se bo tvoja "proizvodnja" mleka zmanjšala če ga podojiš, mu potem zmešaj 2 merici (60 ml). če imaš mleka veliko premalo, bo pojedel vse, če pa tu mleka samo malo primanjkuje, bi pa moralo biti zadosti saj boš videla, ča mu bo premalo, bo pa drugič dobil več opozorila bi te samo, da takole z dodajanjem potem lahko hitro izgubiš mleko - moraš res paziti, da ga vedno podojiš sama sem malega tudi non stop dojila in je še vedno jokal od lakote so ugotovili, da pridobiva premalo in da mu moram več dodajat (prej sem mu samo ponoči) rezultat: mali super napreduje, jaz sem pa zdaj že brez mleka (star je 4,5 mesecev) sem se sprijaznila z nedojenjem, ker je bilo prej za oba - mene in malega nevzdržno in tudi tega dodatka je bilo ogromno sama nisem imela veliko mleka, pa še mali ga ni znal ven potegnit in je bila kombinacija prehuda
|
|
|
|