|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se z mano dogaja?
14.6.2006 17:48:45   
Anonimen
Pozdravljene vse?
Bom malo daljsa a kljub vsemu si prosim vzemite cas in mi svetujte.

Skratka....zadnjo M sem imela 25 maja. Do sedaj sem imela redne plus minus kaksen dan). Ta mesec pa po izracunu ovulacije sva se prvic lotila delat nauser posted image .
Danes smo 15.6. in ce nama je v prvo ratal je en teden od takrat. Ne morem rect da me daje kaksna psiha ker sva se odlocila da ko bo bo.
Vciraj so se mi pa zacele dogajat cudne stvari. Najprej so me zacele prsa zeloo bolet (ceprav me tudi pred vsako M, vendar bi bilo za to sedaj se prezgodaj) Nato me je spikalo v desnem jajcniku in me bolelo pa ne zelo celo noc in se sedaj cutim nekakcen pritisk v ne vem kje kakor da bi bilo ali pri maternici ali nožnici. To isto oz. podobno cutim dan pred M. Slabo mi je in boli me zelodec.
Ali je mozno da sem po teh znakih noseca in da nama je po ne vem kaksnem cudezu ratal v prvo ali je to kaj drugega.
Cudno bi se mi zdelo da bi imela menstro tako zgodaj saj je do naslednje se cca 10 dni.
Kaqj pravite punce kaj se z mano dogaja.....ali se vse te znake nosecnosti lahko cuti ze po parih dneh ??????????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj se z mano dogaja?
14.6.2006 17:55:58   
tulip
Mogoče ja, mogoče ne.
Ne se prenaglit, psiha lahko dosti naredi.
Počakaj še malo in napravi test.
To je to. 
Srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 19:20:35   
lex
Tud nama je v prvo ratalo bolj po zafrkanciji kot pa zares ampak moje dete je sedaj staro 16mesecev. Malo še počakaj, ker je možna tudi psiha, vendar sem jaz takrat postala ZELO utrujena in kar čakala sem mezo. 14 dni sem hodla s tamponi in vložki okrog ampak je ni blo. Malo še počakaj in potem naredi test pa boš vidla.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 19:27:38   
cukerček
Psiha lahko zelo dosti naredi ne da bi to človek zavestno vedel. Počakaj še nekaj dni in naredi test. Mogoče pa vama je le ratalo v prvem poskusuuser posted image

Javi nam rezultat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2006 19:49:46   
Anonimen
hvala za odgovore punce...
vendar jaz mislim da ni psiha ker mam prevec dela da bi na to mislila in se s tem obremenjevala.
se pa cudne reci mi dogajajo.
ali lahko naredim test po 7 dneh v upanju da kaj pametnega pokaze....
ali je sploh mogoce da ze kaj pokaze ce je +

lp

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2006 20:57:43   
Dejča
Tudi nama je ratalo v prvo in to na medenih tednih - v bistvu se sploh nisva obremenjevala s tem, rekla sva, ko bo, bo. Že ko sva prišla z medenih tednov, pa sem se zelo čudno počutila - se ni dalo primerjati z ničemer, kar sem do tedaj "dala skoz" user posted image  user posted image . Svojemu možu sem rekla, da ne vem, če nisem noseča, a je rekel, da ni mogoče, da bi ratalo kar prvič - pa čeprav so bili res medeni tedni v pravem pomenu besede user posted image  user posted image . No, počakala sem še malo čez rok za M (več kot 28 dni od zadnje) in seveda je pokazal velik plus. Naša user posted image  pa bo konec meseca stara že 1 leto user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2006 8:11:39   
Anonimen
no potem ste se ki dozivljate podobno...vedno je lazje ko ves da je se nekdo na tem.
jaz pa mislim da sem danes zjutraj prav neumno sla delat test po dobrem tednu od dneva ko domnevam da bi ratal in logicno ni pokazal nic oz. -.
mislite da je to dokoncen rezultat ali da sem ga naredila zelooo prezgodaj in se ni mogoce da se kaj vidi in da se zna zadeva se spremenit.

lp             neucakana

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2006 8:54:43   
iwa
Neučakana želim ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image čez nekaj dni! Sm bila pa jaz pred dvema mesecema ko sva se midva prvič lotila user posted image na čisto istem kot ti(tudi glede prsi-mene so tako bolele da nism mogla sploh spat na trebuhu, pa kar obračalo se mi je) pa je user posted image vseen prišla. Psiha dela svoje tud če se ne obremenjuješ-telo pač čuti da so spremembe. A naj te tole moje bluzenje ne odvrne od veselega pričakovanja, to sm napisala sam v primeru da M vseen pride da ne bi bla preveč razočarana. Pa lep dan in res ti želim user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2006 11:31:51   
pot
Počakaj par dni, da bo zamudila(vsaj 16 dni od ovulacije), pa šele pol naredi test. škoda denarja stran metat in živcev. Če pride M boš takoj vedela pri čem si.
Veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 7:28:14   
Anonimen
No pa je M prisla in celo 5 dni prezgodaj kot ponavadi. Pa smo ze razocarani ker ni ratal. Jst srcno upam da bo v naslednje ratal in vam sporocim lepo novico.
Sem pa user posted image  ker sem resnicno upala na veliko da je ratal...ceprav so se mi zdeli ti znaki  res mal prehiter in prevec intenzivni da bi bili resnicni.

lp       upamo neprej.

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 12:23:41   
Xandra1
Verjamem, da si bila žalostna, ker si dobila menstruacijo. Vendar ne jokaj predolgo. Minila bo in čaka te zopet čudovit mesec ljubljenja s tvojim predragim. Ljubita se in verjemi, da bo menstruacija enkrat zaostala. Ko boš najmanj računala na to ... le to te bo mogoče opomnilo: ooojjoooj, saj jaz pa že dva meseca nimam menstruacije hihihihi

Srečno dekle!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?