lumpy -> RE: JANUARKE 2006 (21.6.2006 21:21:06)
|
[sm=sloncek.gif] ČVEKICE, komaj sem vas prebrala, ker me nekaj dni ni bilo. [sm=sloncek.gif] Evo mene - KOROŠICA ja !!!! Mislim da je Korošica tudi Nejca 1 , ki pa se že zelo dolgo ni oglasila. Očitno smo v manjšini. Kremice, meni je farmacevtka dejala da naj ne bi mazali otrok do 6. meseca, tako priporočajo pediatri na našem koncu, ampak je rekla da izkušnje so ta ke da vseeno bolje da se namaže, kot pa da bi bilo kaj narobe, njen komentar je bil da te faktor kreme , ki so za otroke so tako prilagojene, da je marsikatera druga krema s katerimi mažemo otroke bolj škodljiva kot te. Jaz sem se odločila za Vichijevo faktor 60 in sem do sedaj zelo zadovoljna z njo. Rija, imata pa res raj ! Avtomobili, ja naši malčki spremenijo marsikaj, še to da razmišljamo o drugih avtih. Midva imava 2 leti audija A 4 avant in sva tako zadovoljna z njim in sva mnenja da ga čez audija ni. Toda razmišlajava o enoprostorcu, da bi bil večji avto in naju full jezi ker audi nima enoprostorca. Mayflower, žal mi je da moraš tako na hitro prenehat z dojenjem, sploh če še imaš melka, ampak poglej to iz dobre strani, še dobro da sta lahko se vsaj tako dolgo dojile. Drugače pa ti predlagam tako kot ti je predlagala ovčka, mi imamo Aptamil 2 in smo z njim zadovoljni, nič ne zapira, kot velikokatera pove. Na obrok sva pojedla 180 ml, sedaj ko dodajava gosto hrano pa 150 ml na obrok, zvečer pa 210 žitne kašice. Naredi več melka za začetek saj ni kaj če ostane, potem boš pa videla koliko ti poje če bo premalo dodaj, če ne pa drugič narediš manj. Glede živčkov... hvalabogu zaenkrat ni težav, ni se mi še zgodilo da bi bila čisto na tleh, kar lepo shajamo, že od začetka imamo nek ustaljen ritem, ki ga glede na želje malega in sposobnosti prilagajamo, kakšnih zdravstvenih težav zaenkrat ni, neprespanih noči tudi ne, včasih malo poide enregija pri domačih opravilih, pa si zatisnem oči in to postorim naslednji dan pa je. Nam je pa vroče, vroče... Drugače pa zobkov še nimamo, nič se še ne kaže ali tipa, se pa slinimo, slinimo... Z uvajanjem goste hrane lepo napredujemo, jemo vso sadje, zelenjavo, pire, špinačo , juhice, počasi pa že razmišljamo o kakšnem koščku mesa. Lepo se imejte in ne hitite tako pisati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] saj si komaj vzamem čas da vas preberem, ker smo veliko z doma. ,
|
|
|
|