šmarnica -> RE: JANUARKE 2006 (30.4.2007 22:46:56)
|
Tašonka - tudi moj prvi sin je bil primer silno, silno pridnega otroka. Dobimo drugega: živo srebro; ves čas je lezel, migal... da sem nekoč izjavila, da ima prvi srečo, da se je rodil prvi, ker če bi imeli prvič tega drugega, potem bi ostala pri samo enem. Pa me poglej danes! Prvi je ostal miren (v njem je manj življenja kot v meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), drugi je še vedno živo srebro (samo že dolgo, dolgo ni več naporen - le zelo, zelo dejaven otrok: športnik, pa tudi zelo priden za pomoč meni (cela gospodinja), tretji je ljubka mešanica obeh (dokaj miren, a vseeno zelo priden in dobrosrčen), naša najmlajša pa je otrok, ki se ves čas smeji, uboga, nas ima silno rada,.. Ja, ona je mešanica značajev vseh treh fantov skupaj. In zato zelo, zelo prijeten otrok. V njej je vsega po malo. Zato da te potolažim: ti zelo pridni otroci so zelo nezahtevni, po drugi strani pa ker zahtevajo zelo malo, tudi nudijo zelo malo. Temperamenti otroci sicer pobirajo energijo, jo pa zato ogromno, ogromno tudi vračajo. Vsem okoli sebe. Zato se ne boj otroka, ki ne bo tako zelo "zlat" na začetku.
|
|
|
|