liju -> RE: JANUARKE 2006 (8.1.2007 22:31:44)
|
Alo! Kako ste kaj? Po dolgem času se vam malo javim. Sem full natempirana in nimam za sebe in RR nič časa. Danes pa je [sm=duda.gif] pri babici ostal, sem v službi bila popoldan in sem pozno prišla domov. Sedaj pa hitro kaj napišem. Prebrala pa nisem še nič in nisem nič na tekočem z dogajanjem. Najprej da ne pozabim voščit za vse upihane prve svečke!Vse najboljše in najlepše vašim malčkom, ki so že in še bodo v teh dneh praznovali roj. dan! Mi smo že z pripravami v polnem teku, ravno jutri grema z[sm=love.gif] naročit torto. Nimam pa še predstave kakšna bo. Najprej sem mislila, da bom sama pekla, ampk ni ne volje, ne časa. Drugače naš [sm=duda.gif]na veliko čveka mama, ata, papa, baba, teta, pa še veliko svojih popačenk. Aja pa namesto alo, ko telefonira, pravi samo a. Prava faca je. Prav hudo mi je, da zdaj ko je najlepše obdobje pa moraš it delat.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pa full se zamoti z igranjem dajanja pokrova na šminko, pa dajanja smokija v lonček, pa same take reči so full ok. Pa obvezno pospravi njegov krožnik "ki je na dosegu njegovih rok", v predal z pokrovkami. Prav gledat morem kam kaj vtakne, da ne iščemo pol predolgo. Takšen je naš [sm=duda.gif], vedno bolj navihan, pa hvala bogu zaenkrat zdrav! Nič, babike lepo pocartajte svoje mladičke in si v kratkem spet tipkamo! Lahko noč!
|
|
|
|