puri -> RE: JANUARKE 2006 (28.6.2006 9:13:32)
|
Ojla!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=smiley1.gif] Sem prebrala, da me nekatere kar malo pogrešate[sm=smiley1.gif], pa sem si vzela mal časa, da se vam javim. Dela imam res veliko. Sem in tja preberem kakšno stvar, odgovorila sem pa samo na nekaj novičk, ker me je zanimalo za nekatere punce, ki jih tudi poznam preko RR, če so že rodile, da jim čestitam. ker za kaj več sploh nisem imela časa. Tako, da *Hana*.........nisem vas pozabila, velikokrat se spomnim na vas in upam, da se vam bom kmalu lahko tudi jaz pridružila nazaj in vas začela malo bolj spremljati. Sedaj se je že vse skupaj malo bolj umirilo, čeprav mi dela čez dan nikoli ne zmanjka, popoldne, ko pa pride domov še oči, smo pa zunaj v kakšni senčki, otroci se pa kopajo v bazenčku. Ja, tudi mi smo imeli včeraj tretje cepljenje in imamo REAKCIJO!!! Ponoči se mu je začela vročina tam okrog 38, danes zjutraj jo ima pa tudi še vedno, tako da je ponoči zelo slabo spal, skos se je zbujal. Je imel pa isto reakcijo že tudi pri prvem cepljenju, pri drugem pa nič. Teža je bila pa 7280, višina pa 65. Drugače se pa še vedno polno dojiva, začela sem mu dajati samo kakšno žličko sadnega sokca v dopoldanskem času, potem bova pa počasi prešla na kaj več. Pediater je rekel, da ni treba nič hiteti, da mu nič ne manjka,meni pa tako tudi kar paše, ker je še najmanj dela,...no, ampak počasi bo res treba začeti, ker vidim, da pri vas že kar pridno papcate. Čez dan spimo še približno 3-4x, po kakšno urco, zvečer gre spat okrog 8-ih, zjutraj se pa zbudi okrog 7-ih, 8-ih, ampak se ponoči še 2x dojiva[sm=smiley13.gif] Je pa kar priden, ni preveč zahteven, tako da imam čas tudi še za ostala dva korenjaka, ki sta polna energije, dokler zvečer ne omagata[sm=jezicek.gif] No, lepo se imejte, uživajte v senčki,....pa se vam kmalu spet kaj javim[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|