|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončenje v nosečnosti
14.6.2006 14:50:04   
taja24
punce,živjo!

sm v 5.mesecu nosečnosti  in me zanima, kako kaj sonce oz.sončenje, lahko škodi user posted image  v nosečnosti? ta tedn grem v toplice pa me zanima če lahko nastavljam bušija na sonce al bom morala bom u senci sedet (sej ležat mi itak ne paše). ne bi rada škodovala user posted image . svetujte mi!!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sončenje v nosečnosti
14.6.2006 15:06:36   
total
Sonce ne škoduje,ampak ravno izpostavljat se pa ni dovoljeno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 15:11:14   
šnucika
ne pretiravat!user posted image
drugače pa brez skrbi....jaz sem bila lani prav lepo zagorelauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 15:55:32   
Naja30
Odvisno je tudi precej od tvojega počutja. Meni npr. sploh ne paše biti veliko na soncu, čeprav sem prejšnja leta bila zelo rada cele dneve na plaži ali na splošno na soncu. Letošnje poletje pa bom zgleda preživela v kakšni senci z nogami v luft  in limonado v roki user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2006 16:29:51   
baby baby
Sončenje škoduje tvoji koži, ne pa plodu, ki ga nosiš v trebuščku! Torej po zdravi pametni, dobro premazana z ustrezno zaščito, klobukom na glavi, sončnimi očali ipd.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2006 16:45:38   
tulip
Sonce lahko škodi samo tvoji raztegnjeni koži na trebuhu, zato ne pretiravat..
Jaz trebuha nebi ravno parila nauser posted image soncu, če ga malo posončiš pa bo ok!

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2006 21:30:09   
Anonimen
Sončenje je celo priporočljivo, seveda v mejah normale, ravno sončenje prsi povzroča proizvajanje vitamina A, vsaj tko mi je rekla ena moja kolegica, ki je porodna babica.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2006 9:26:23   
Arabela
Odvisno kako je občutljiva tvoja koža.... Lahko ti pa ostanejo fleki.... Moja mama jih je fasala po rokah, kolegica pa po obrazu...

Kaj pa pravite na kreme za porjavitev... Kupila sem si mleko za porjavitev od Nivea,  pa ne vem al bi probala al ne ....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2006 10:24:29   
soncek&luna
jaz sem lani uzivala v soncku v 7 mesecu nosecnosti in sicer avgusta... bilo je super.. res pa je, da nisem prevec vrocine dobro prenasala, pa sem drugace lahko ves dan na soncku... ti bo pocutje samo pokazalo kdaj bo dovolj...

arabela, pri porjavitvenih kremah moras pazit, da se dolgo mazes, da vso kremo razmazes kolikor se da enakomerno, drugace bos flekasta

Mami, pika moja!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2006 21:26:07   
Bonnie_RR
Po pameti!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2006 21:33:04   
Anonimen
Baby-ju s sončenjem ne boš škodovala.

Je pa odvisno, kako se boš ti počutila, če bo tebi "pasalo".

Meni običajno sonce zelo zelo paše, da se pregrejem. Ampak ko sem bila noseča, me je pa že 10 minut sonca čisto "ubilo"....

Ti pa v vsakem primeru želim lep dopust! In da se fajn spočiješ user posted image  user posted image

(odgovor članu taja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......