sazi -> RE: A je čas za gosto hrano? (14.6.2006 21:53:36)
|
Darči76, moj sinko je le 1 teden starejši od tvojega. Se ne dojiva, zato je verjetno pri tebi malo drugače. Jaz mu goste hrane še ne dodajam, razen zvečer dobi v flaško raztopljene riževe kosmiče (Milupina bio-riževa kašica, ki se meša z mlekom - lahko tvojim, lahko adaptiranim). Jutri sem zmenjena s patronažno, da pride in da se pogovoriva o uvajanju goste hrane. Pravijo, da če se otrok samo doji do 6. meseca, da se s tem zmanjšajo možnosti pojavljanja alergij. Poznam precej mamic, ki imajo toliko stare otroke (nekaj v živo, nekaj pa le tu na RR). Ravnamo zelo različno, je pa tako, da je res pomembno, kako se obnaša tvoj otrok. Moj (se mi zdi) zaenkrat še ne kaže pretiranega navdušenja za hrano, otročki nekaterih znank, pa kar cmokajo zraven, ko oni jejo in jim lezejo v krožnik. Kaj pa vem. Lahko malo pogledaš pod "starši čvekamo" k februarčicam in februarčkom 2006 - sicer boš tam prebrala še ogromno drugih naših problemov, samo se zadnje čase pogovarjamo tudi o uvajanju goste hrane. pa srečno
|
|
|
|