Anonimen -> Noseča? (14.6.2006 10:20:50)
|
Zaradi ciste na desnem jajčniku sem morala jesti kontracepcijske tablete(samo eno škatlico) po jemanju teh tablet sem 24.4 imela zadnjo pravo menstruacijo, naslednja menstruacija mi je zamujala en teden nakar sem 30.5 pa dobila rjavkast izcedek ki se je vlekel kar 5 dni proti koncu je bil že bolj roza kot rjavkast, seveda sem 6.6 opravila test romed in je pokazal zelo rahlo vidno črtico, ki je bila po parih urah bolj opazna, nato sem zaradi negotovosti test še enkrat ponovila 8.6. (romed kaseta) pa mi je pokazal isto slabo vidno drugo črtico, pri ginekologu sem bila včeraj opravila je vaginalni UZ in rekla da nisem noseča. Ali je možno da sem vseeno noseča in je bil rjavkast izcedek ovulacija? Ali pa sem šla prezgodaj k ginekologu in se ni še nič videlo? Ne vem več kaj naj storim, trudim se že 9 mesecev pa še vedno nič, na nosečnostne znake se ne zanašam več ker na njih deluje psiha vsakič bolijo prsi potem pa zopet nič čeprav me je tokrat še kar špika od časa do časa v jajčniih. Kaj ve menite? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|