|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
14.6.2006 9:53:09   
bačko
En lep pozdrav.Midva  z mojim možem zdajle že ene tri mesece probava in do zdaj še nič ni bilo.Me pa nekja zanima.Moja babica in mami sta imela skoraj normalne menstruacije ko sta zanosili.Ali bo to tudi pri meni možno?Ker mene je že cel teden slabo in rahlo sem urtujena.Saj vem da ni sem noseča ampak vseeno vprašam če je tudi to možno.user posted image
Hvala za odgovore in lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
14.6.2006 10:07:13   
iwa
Naredi test pa boš vidla če je tud pri teb tak primer. Pa želim ti čimvečuser posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 8:28:39   
bačko
Sem naredila test pa je bil nažalost negativen.Ne bom obupala tako kmalu.Bova še probavala.Upam pa da bo kaj kmalu ratalo, ker imava oba pritisk iz obeh strani.Mislim družin!Lepo se imejte!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 9:00:45   
iwa
Ti se čim manj sekiraj pa bo! Midva sva tud zej že v drugo probala pa je user posted image včer prišla! A nič za to, je treba kr pozitiven ostat-sploh pa smo poleti itak bolj "aktivni" pa bomo že nekaj naštimal na dopustih, a ne? Kar se pa tiče pritiskov iz okolice, vsi jih po malem doživljamo tko da tud v tem nisi sama. Naju sicer pustijo pri miru, a pri njemu doma so trije otroci pa še nobeden nič, njegov oče pa star že 66 let pa veš da si že želi vnučke, a jaz pravim, na to ne mormo zavestno vplivat ko bo bo! Bojo pa takrat bolj veseli ko bo ratalo, tko da ti kr na easy pa je! Pa čimprej čimveč user posted image user posted image ti želim!user posted image  

Življenje je lepo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2006 8:18:57   
bačko
Hvala za lepe besede.Še vedno pa ni nič.V dveh tednih sem zvedela za dve moji kolegici da sta noseči.Zelo sem vesela zanju, ampak jaz sem pa žalostna.user posted image
Vsak mesec ko je čas user posted image molim da je ne bo, ampak kar vedno pride.Moj dragi možek je rekel, da naj neham razmišljati o tem.Probavam misliti da druge stvari pa zaenkrat mi gre dobro.Ko bo pa bo!Upam, pa da kmalu.Lep dan vsem.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 9:13:19   
pot
Bačko, ne delat otroke za druge in zato ker jih morta narest, ampak uživajta. Tri mesece ni še nobeno obdobje, to je šele začetek. Stres pa tudi nikakor ne pripomore k user posted image . Zato, pozabita, da delata otroke in uživajta zase user posted image .
Veliko sreče pri loteriji življenja. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 9:05:53   
KODA
Držim pesti,da vama čim prej uspe.user posted image user posted image

Otrok ne delaš za druge.Ko bo bo.Ne oziraj se na druge.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2006 20:42:21   
lu155
držimo pesti....naj ti dam malo poguma saj sem se za user posted image trudilakar nekaj več mesec(9 mesecev...)
ampak nikoli ne obupaj...

lp klementina

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 8:22:09   
bačko
Hvala za lepe besede.Saj ne bom obupala in tudi ostalim domačim sem rekla da ko bo pač bo.Tudi mož je rekel, da ne smem razmišljat o tem kdaj bom noseča.Bolj bom razmišljala slabše bo.
Lepo se imejte.Pa pa

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?