Olivija -> RE: Plača javnih uslužbencev (7.8.2006 23:41:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pancek univ dipl. prav., še ne 2 leti del. izkušenj, državna uprava - 150.000 neto. Slabo? no ja, ampak so mi pripravništvo podaljšali za čas porodniške, kar v gospodarstvu ni nujno (kot jaz vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), v nosečnosti mi ni nihče težil, če mi je bilo slabo in sem se za pol ure šla na sprehod. Zaenkrat sem zadovoljna in ne mislim pustit državne uprave dokler ne spravim tamale v šolo! Bomo že pol gledali na denar... se podpišem, sicer imam zdaj že 4 leta delovnih izkušenj in mal višjo plačo. Imam pa tudi že dve porodniški za sabo. V prvo sem zanosila med pripravništvom in so me vzeli za NČ, za mojega sodelavca (sva istočasno začela pripravništvo) so takrat nekaj komplicirali pa je ravno tako dobil NČ, me zanima kako bi se to izteklo drugje, ... Za drugo nosečnost so mi čestitali in zdaj grem nazaj na šest ur. Vem pa, da bolniške niso problem in da grem lahko ob normalnem času domov (trkam na les, da bo tako ostalo). Tako, da bom zaenkrat ostala tukaj.
|
|
|
|