Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rojstni dan_organizacija, priprave? 13.6.2006 13:41:11
|
|
|
|
StBarbara
|
Sej vem, da ful kompliciram, ampak kmalu bomo praznovali Vidov 2. rojstni dan, rabila bi ideje, kaj naj pripravim za jest. Bo 10 oseb in nebi rada samo letala pa stregla, ampak, da je kaj takega, kar daš na mizo in si potem sami jemljejo. Imeli bi torto, ampak nekaj je treba prej postrežt Razmišlam, da bi postregli s kakšnim sirom, pršutom...pa obvezno kej za grickat... Lani smo vse povabili v gostilno in si je vsak naročil, kar je pač želel, letos bomo pa doma, zato res še nisem podkovana v teh procedurah Kje pa se dobi kakšne okraske? Take bolj otroške motive? ...pa da me zadeva ne bo stala 40 jurjov, ker pol je boljš, če jih v gostilno pelem Hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2006 13:47:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rojstni dan_organizacija, priprave? 13.6.2006 13:49:56
|
|
|
|
muki1
|
Rekvizite dobiš v Šparu. Imajo iste šalčke, krožničke in prtičke. Pa še isti namizni prt si lahko nabaviš. Prav tako imajo zastavice, balončke, klobučke...mislim, da je kar fajn izbira. Za prigrizke pa so meni osebno obloženi kruhki fina stvar. Ali pa narediš sendvičke, potrošene s sirom, ki jih preden jih serviraš toliko pogreješ v pečici, da se raztopi sir. Pa zdaj ko je vroče pršut z melono, pa kakšni sirčki z grozdjem. Jaz bi zdaj obvezno postregla z veliko skledo sadja, ker se ga res že veeeeliko več dobi, kot pred kakšnim mescem dni. Imajo češnje, jagode, breskve...ni da ni, izkoristi to. Ljudje bodo z veseljem posegali po sadju, boš videla.
|
|
RE: Rojstni dan_organizacija, priprave? 13.6.2006 14:25:10
|
|
|
|
total
|
Za Nikov 1.roj.dan smo imeli takšen jedilnik: -pečen prašiček -francoska solata -šobska solata -paradajz,čebula.... -mini sendviči za otroke -kruh -domače pecivo -torta -sadje -slane stvari Zunaj smo uto okrasili z baloni,malo muzike in zabava je bila super,letos bo verjetno podobno,sam drugje.
|
|
RE: Rojstni dan_organizacija, priprave? 13.6.2006 19:42:51
|
|
|
|
frutka_
|
V vrtcu je mali praznoval tako, da sem jim nesla: dva pakla balonov piščalke(tiste, ki se raztegnejo) klobučke verige z balončki slamice balone prtičke krožničke servietke slano pecivo kinder pingui mini orange cakes črno-belo pito (za vzgojiteljice) multivitaminski sok knjigico "Medvedkov rojstni dan". Z domačimi bomo praznovali nasl. petek. Takrat bomo imeli: piknik! torto kakšno sadno solato in sladoled. Pekel bo ati, zelenjavo in ostalo bom pripravila sproti pa babice bodo pomagale. Št. ljudi je 15. Baloni in to odpadejo, ker bomo itak zunaj in mali v peskovniku pa na novih igračah... Jaz ti svetujem, da si kar si le lahko pripraviš vnaprej(narežeš zelenjavo, pripraviš prigrizke, slano pecivo...). Sicer pa lahko pripraviš kakšne mini pice, hladne narezek, ciabatte, dve vrsti solat...ni pa tudi ne slaba ideja, eč solate vzameš v Sparu, ker so zelo okusne. Prav tako ima Spar tudi okusne narezke in vse ti lepo pripravijo. dekoracijo in ostalo sem jaz kupila v Mullerju inv Sparu. Lepo praznujte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?