Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 9:17:07
|
|
|
|
hubi
|
Naš je star 9 mesecev in tam pri 7,5 meseca se je gospod odločil, da ne bo jedel drugače kot midva. To sem ugotovila, ko je vse juhe, kaše, pripravljene samo zanj striktno zavračal (beri zalepil usta). In jaz sem mu iz obupa pač dala hrano, ki je bila za najino kosilo in sem ga komaj dohajala. Malo manj solim in ne popram, drugače pa uporabljam vse začimbe. Ja, pa od takrat dalje je VSE.
|
|
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 9:21:10
|
|
|
|
hubi
|
Pozabila sem, ne dam mu jagod, oreškov, pije še adaptirano mleko, vendar vse kaše delam z alpskim. Aja, pa rib ne, so tudi alergene.
|
|
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 9:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše punčki Hrana: poje praktično vse, kar ji damo. Izogibamo se zelo začinjeni ali mastni hrani, ki pa tudi za naju ni dobra...Praktično za vse kuhamo isto. Piškoti: albert komot. Mala Mič je tudi napolitanke in druge trde piškote. Stara je 11m.
|
|
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 9:33:04
|
|
|
|
Maleal
|
Marcel bo star 11 mesecev in nekje od 10 meseca je isto kot mi2,pazim pa pri soli,ne popram,ne dam mu mastne hrane in kože npr.pri kuri.Jedel je že jagode in kivi,ni bilo reakcij.Mleko še pije adaptirano,ker drugega noče in mislim,da ga še kar bo en čas,kekseke pa mu tudi jaz kopujem te Manerjeve.
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 10:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Že od 8-9 meseca je sin prav VSE,kakor mi.
|
|
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 10:53:59
|
|
|
|
asso
|
Jaz sem tudi že pred letom starosti ji začela dajati vse po malo. Ne vidim kaj se spremeni med npr. 11 in 12 mesecem. Ja, sedaj pa kar naenkrat lahko vse poskusi. Tudi alergena živila (jagode, ribe, beljak) sem ji dala pred letom dni in ni bilo reakcije tako, da sem nadaljevala... Edino kakšnih porkerij (čips, smoki...) sem se izogibala in ji ne dajala...
|
|
RE: KAJ JIM DAJATE VE???? 13.6.2006 11:25:37
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi naša Tia že od 10 meseca je praktično vse, le malo manj začinjeno. Malo pred 1 letom je pohrustala že tudi kakšen smoki ali kaj podobnega. Tudi jagode in vse ostalo že papcamo.
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete ve po 1 letu ? 13.6.2006 12:46:28
|
|
|
|
babylove
|
Pri vseh pač ne gre tako gladko. Naš je še zmeraj zmiksano in po možnosti dojenčkasto hrano pri 1,5 leta ...
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete ve po 1 letu ? 13.6.2006 13:12:33
|
|
|
|
TVN
|
Mi imamo 9 mesecev (danes!) in tudi že jemo praktično vse. Tudi z domačimi vrtnimi jagodami smo že poskusili, pa z nekaj grižljajčki osliča in je bilo vse o.k. Sedaj se pripravljam, da bi dala jajce, a ne vem, kako. Ima katera kakšno idejo? Jajca je sicer jedla v drugačni obliki (rižev narastek, jajčne testenine ipd.) in mislim, da ne bi smelo biti težav, ampak rada bi preverila še, kako je s pravim jajcem, zaužitim "direktno". Kako ga pripravite - ali samo skuhate v trdo in ponudite ali kako? Jaz obožujem v mehko kuhano jajce - a ji lahko dam? Pa sorči, ker sem malce zašla s teme. Aja, piškotov naša ne mara, obožuje pa kruh v vseh oblikah in okusih. Sem čisto vesela, teh sladkarij bo še kasneje povsem dovolj.
|
|
RE: Kaj jim dajete ve po 1 letu ? 13.6.2006 15:02:17
|
|
|
|
diva 4
|
Naša dva sta jedla od 8 -9 meseca enako kot mi. Seveda manj začinjeno , pa brez oreščkov.Pa tudi raje jest nemiksano hrano - se pravi na majhne koščke mesek , krompirček , zelenjava, sadje ,keks pa kar v roko.Izogibamo se pa tudi mastni hrani.
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete ve po 1 letu ? 13.6.2006 15:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jajce-lahko ji daš trdo kuhanega, do prvega leta se priporoča samo rumenjak brez beljaka, 1x na teden. Če noče jesti jajca samega, ga lahko skriješ med pire krompir.
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete ve po 1 letu ? 13.6.2006 21:17:36
|
|
|
|
Pajaca
|
Pri 7 mesecih mi je pojedla pol konjskega zrezka v poprovi omaki fajn namazanega z zemfom pa pol spečenga..... tko ornk začinjena zadeva (svojega natur še povohala ni). No in od takrat je vse pripravljeno kot za naju. Razen gob še ni jedla. Pajackovo prvo meso je pa itak bilo svinjina, ker pač je to najpogosteje na našem jedilniku. Sem pač mnenja da je treba otroka pred vrtcem pripraviti do tega da je normalno začinjeno hrano in vse po vrsti, da ni pol kar ene panike in krize s hrano. In ker je šla v vrtec pri 10.5 mesecih... je bilo treba pohiteti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.