Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 12.6.2006 22:14:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
(ne vem, kako bo to vizualno izgledalo poleg kuhinje?) mislim, da se dandanes na trgu dobi toliko barvnih variant hladilnikov, da ni vrag, da ne bosta našla kakega, ki bo pasal k kuhinji Mi2 sva se odločila za prostostoječega, pa se mi zdi da prav "poživi" kuhinjo.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 12.6.2006 23:09:59
|
|
|
|
k1
|
če bi že bil prostostoječ, bi pasal iz inoxa, pa še kuhinja se začne ravno s hladilnikom, tako da se ne bi ravno "gužval" nekje med omarami. še kakšno mnenje?
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 4:45:58
|
|
|
|
mammy26
|
Mi imamo sedaj vgradnega, a vem, da ko bova menjala kuhinjo bo ta prostostoječi (več prostora), pa tisti mi je blazno všeč - ameriški, ki je širši in ima levi del zamrz. skrinjo na desni pa je hladilnik.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 6:51:49
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo prostostoječega, ameriškega. Sem ful zadovoljna, pa še sexi mi izgleda . Kot so že punce pred mano napisale je res dosti variant, kar se tiče oblik, velikosti in barv, tako, da boš tudi zase našla kaj primernega. DOber nakup želim....
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 7:04:22
|
|
|
|
baby baby
|
definitivno prostostoječega. jaz sem pri svoji kuhinji naredila največjo napako, da sem se odločila za t.i. "celoto" - hladilnik je vgradni in si ne mores predstavljati, kako mi je zal. Nic ne gre notri...Prej sem imela ameriskega dvojnega in sem seveda navajena na veliko prostora. V tega pa ne spravim dobesedno nic, saj so vgradni vsi ozji od prostostojecih.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 7:37:33
|
|
|
|
Špacka
|
Mi imamo prostostoječega in sem zelo zadovoljna, ga ne bi nikoli zamenjala za vgradnega.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 7:56:18
|
|
|
|
Sibil_
|
NIKOLI vgradnega. Sem bila sama pred dilemo in mi je prijatelj, ki montira kuhinje že kar nekaj let, zelo zelo odsvetoval vgradnega. Ni namreč stvar v estetiki ampak se vgradni zelo radi kvarijo, ker imajo slabo zračenje. Jaz svetujem prostotoječega. LP, Sibil
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 8:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Poleg tega, da je večji, meni prostostoječ tudi veliko lepše izgleda. Včasih so bili vgradni modetni, danes pa to meni deluje nekako tako kot npr. zavesa namesto omare.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 8:13:32
|
|
|
|
pika_b
|
Vsekakor prostostoječi. Z vgardnimi je sam cirkus. Zraven tega, da imajo manjšo prostornino, je problem tudi v vlagi, ki se nabira in začnejo po določenem času omare dobesedno razpadati (vzrok otesnjenost hladilnika v omari in slabo zračenje)!!!
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 9:46:44
|
|
|
|
cukerček
|
Jaz imam vgradnega pa sem zaenkrat zadovoljna.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 9:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imate dovolj prostora, prostostoječi, lepega dizajna. Če prostora ni, vgradni.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 9:52:06
|
|
|
|
rija
|
Mi imamo prostostoječega, ameriškega, pa smo ful zadovoljni,,,,ima še taka mala vratca, da ga ni potrebno za vsak požirek celega odpirat, pa ledomat in zgleda res krasno....kot je Marogica napisala:seksi...me kar skomina na 9 in pol tednov
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 10:44:47
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi jaz sem za prostostoječega, res več prostora in res dobiš zelo lepe dizajne,bi pa še priporočala,če kupuješ takega z ločenim zmrzovalnim prostorom si kupi tistega,ki ga ima spodaj.Iz čisto praktičnih razlogov,da se ti ni treba za vsako odpiranje hladilnika kar naprej sklanjati.
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 13:23:36
|
|
|
|
diva 4
|
Prostostoječi je zakon.Moja kolegica stalno jamra , da nima placa v vgradnem.Le kam bi mi stlačili lubenico , ki tak paše za žejo v poletnih dneh .
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 20:04:29
|
|
|
|
k1
|
hvala za vaša mnenja. mislim da ste me že 99,9 % prepričale za prostostoječega. javim jutri, kako sma se odločila. lp
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 13.6.2006 22:50:38
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ima še taka mala vratca, da ga ni potrebno za vsak požirek celega odpirat, pa ledomat seksi...me kar skomina na 9 in pol tednov Naš je enak, pa na 9 1/2 tednov me tudi spomni
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 15.6.2006 9:04:33
|
|
|
|
k1
|
no, pa smo naročili kuhinjo, brez omare za vgradni hladilnik. sedaj pa v akcijo, kak bi pasal poleg. hvala vsem za nasvete in izkušnje. lep dan!
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 23.6.2006 11:06:44
|
|
|
|
KBM
|
Midva imava v kuhinji samostoječega,če te zanima imam kuhinjo v albumu! Sem pa zadovoljna z njim
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 24.6.2006 8:11:00
|
|
|
|
k1
|
boris, hvala za slikce, sem imela približno takšno predstavo, kako naj bi izgledalo. tudi mi bomo imeli na tak način vgradno pečico poleg, potem malo delovne plošče in kotno kuhalno ploščo... vedno bolj se mi zdi, da sma se prav odločila. lp
|
|
|
|
RE: hladilnik - vgradni ali prostostoječi 6.7.2006 13:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
midva imava prostostoječega ker ga imava v špajzi ker je kuhinja premajhna..tko da je bilo meni vseeno kakšnega imam.i,mam pa unega od gorenje pa je ful dobr srebrne barve....pa še z zamrzovalnikom...če bi pa imela veliko kuhinjo bi ravno tako imela prostostoječega...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.