Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 8:21:01
|
|
|
|
viv_
|
Nobeden je ni nikoli uspaval, vedno je zaspala sama
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 8:23:16
|
|
|
|
Aja32
|
En dan en, drug dan drug.... Se kar porazdeliva... lpA
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 10:37:41
|
|
|
|
Pupica
|
Do 14-15.meseca sem jo samo položila v posteljico navila Ninici rep ji dala dudo, da je pela in je sama zaspala. Potem pa sem v popoldne "jaz uspavala njo"zgledal je tako, da sem ji pripovedovala pravljico vmes me je pa pobralo tako sva obe spali popoldanski spanec. Zvečer pa je očka pripovedoval pravljico, ker če ne bi jaz prespala celo noč pri njej Sedaj pa gre popoldne spat brez pravljice(posluša kakšne pesmice ali pravljice mp3), zvečer pa gre ponavadi tut očka, izjemoma če Gal spi pa grem jaz.
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 11:48:16
|
|
|
|
corfu
|
Nihče, zaspi sam.
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 16:40:08
|
|
|
|
dory
|
Jst,ker hoce,da mu preberem pravljico in medtem zaspi...ne pusti da mu jo bere kdo drug ...pol pa se jest dol padem :)
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 17:21:57
|
|
|
|
natalia
|
jaz.
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 19:19:34
|
|
|
|
Zasanjana
|
Oba se vleževa zraven, ati pove pravljico in je koma.Če pa atija ni doma, pol pa mami poje.
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 19:26:13
|
|
|
|
soncicaT
|
3 mesece - do sedaj mi je skoraj vedno zaspal med dojenjem, se pa je že parkrat zgodilo, da ko sem mu pela, mu je glavica samo na stran zlezla in je zaspal. Sicer pa že navajam atija da bi mu kaj zapel, a ne. Pa ja de..
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 13.6.2006 20:06:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
Zvečer zmeraj jaz, ker se še dojiva, čeprav zadnje čase zaspi v posteljici ob vrtiljaku in z dudo. Čez dan pa tudi ati pride na svoj račun, včasih jo nosi, zadnje čase pa tudi sedi ob posteljici in jo boža po rokici, zraven mora bit pa obvezn prižgan vrtiljak in duda na razpolago tinka
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 14.6.2006 15:26:33
|
|
|
|
katarina2004
|
Jaz ga umijem ali se kopa potem mu pa moj dragi naredi flaško mu prižge uspavanke in potem ponavadi zaspi sam od sebe ali mu pa dava dudiko
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 14.6.2006 22:24:12
|
|
|
|
spacey
|
Po večini je tati tisti, ki ima to vlogo, le izjemoma se zgodi, da ga zamenjam jaz.
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 21:44:50
|
|
|
|
Blejka26
|
vedno,vsako noč samo jaz,kajti kot prvo je moj fant pek in je vedno ponoči v službi,kot drugič,je pa moja pikica tako razvajen ,da zaspi na zizi.kaj morem?preveč sem jo razvadila,toda na začetku prve mesece in še sedaj ne grem nikoli popoldan spat z otrokom,zato se mi je vsako noč zgodilo da sem med dojenjem zaspala.moji pikici pa je zgleda to prišlo v navado.
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 21:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
po najnovejšem tavelki pove en od naju pravljico in to je to pol zaspi sama, tamalo pa itak flikneš krevet, duo v usta in en pliš zravn obraza pa sama zaspi.
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 21:52:29
|
|
|
|
lolipop
|
Moja joška .
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 23:06:56
|
|
|
|
bobek05
|
Večinoma ati.
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 23:12:11
|
|
|
|
KIRA
|
če ju je treba uspavat, 95% jaz. včasih ko sem čist crknjena pa ati. ampak to je izjema ne pravilo. ponavadi gresta rez mijavkanja v posteljo. red pa mora bit, čeprav slab!
|
|
|
|
RE: Kdo zvečer uspava vaše srčke? 10.8.2006 23:44:46
|
|
|
|
polona2
|
Flaša čokolina in duda.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.