darjatimci -> RE: Klinc pa taka babi! (15.6.2006 11:18:00)
|
Najprej se nisem imela namena vključit v debato,no zdaj pa ko se je tudi meni dvignila para se pa bom.Večkrat ko sem se sprehajala z vozičkom in našim najmlajšim fantkom( sem videla prizore kot jih ve opisujete),med drugim tudi to,da babice(ali pa varuhinje)pustijo otroke zunaj v vozičkih same,npr. banka,mesar,pošta,kamor na hitro skočijo.Ne mislim na splošno kritizirati,jaz sem ena od ne-srečnic,ki ji babi servis odpade.Ampak vsem tistim,ki imate v varstvu svoje otročke malo za opozorilo. Aja,da povem zakaj se mi je dvignila para,naš triletnik ima zelo rad svojega dedija,ampak on nima vedno časa zanj(živimo v isti hiši),še takrat ko pa ga ima,pa se v zadnjem času našemu fantku vedno kaj zgodi,pade-teče kri,ker je fantič zelo uren mu pobegne.Kaj sem hotla s tem povedat,jezi naju oba z mojim gospodom,ker si ne more vzet tistih pol ure časa in ga posvetit vnuku,vedno mora zraven še kaj delat,pa je v penziji.In povem vam,včasih je najbolje,da nimaš nikogar in si za vse sam,saj se tudi nam zgodi kaka nesreča,ampak otrok rabi poizornost ves čas,ne moreš ga prepustit samemu sebi,a ne.
|
|
|
|