|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klinc pa taka babi!
15.6.2006 11:18:00   
darjatimci
Najprej se nisem imela namena vključit v debato,no zdaj pa ko se je tudi meni dvignila para se pa bom.Večkrat ko sem se sprehajala z vozičkom in našim najmlajšim fantkom( sem videla prizore kot jih ve opisujete),med drugim tudi to,da babice(ali pa varuhinje)pustijo otroke zunaj v vozičkih same,npr. banka,mesar,pošta,kamor na hitro skočijo.Ne mislim na splošno kritizirati,jaz sem ena od ne-srečnic,ki ji babi servis odpade.Ampak vsem tistim,ki imate v varstvu svoje otročke malo za opozorilo. Aja,da povem zakaj se mi je dvignila para,naš triletnik ima zelo rad svojega dedija,ampak on nima vedno časa zanj(živimo v isti hiši),še takrat ko pa ga ima,pa se v zadnjem času našemu fantku vedno kaj zgodi,pade-teče kri,ker je fantič zelo uren mu pobegne.Kaj sem hotla s tem povedat,jezi naju oba z mojim gospodom,ker si ne more vzet tistih pol ure časa in ga posvetit vnuku,vedno mora zraven še kaj delat,pa je v penziji.In povem vam,včasih je najbolje,da nimaš nikogar in si za vse sam,saj se tudi nam zgodi kaka nesreča,ampak otrok rabi poizornost ves čas,ne moreš ga prepustit samemu sebi,a ne. 

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?