|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vprašanje
13.6.2006 17:36:03   
Anonimen
To ni nikakor vredu za otroka, da odrašča v takšnem okolju. Ne bi se čudila, če bo čez čas tud on rekel tebi kakšno grdo besedo. Oče mora biti otroku lep vzor posebaj fantki to potrebujejo, torej če te  ne spoštuje, te tudi rad nima več. Jaz bi šla  oz. bi njega nekam poslala saj tako nimam/oz. nima  več tam kaj počet.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2006 17:52:18   
Anonimen
Naj vam odgovorim se jaz...Zakaj?? preprosto zato,ker sem tako dalec,da zivim z njim,domov ne morem,stanovanja pa si ne morem privošcitt,ker sem brezposelna. za piko na i sem mu danes rekla naj premisli katere najine stvari bi rad obdrzal-skupne namrec...odgovora pa ni bilo,potem se obnasa,kot da nisem nic rekla...halo?? jaz se pa pred otrokom ne kregam ,ker mu res ni treba take svinjarije slisat...sej ne vem kdo je potem nor?? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2006 18:01:27   
Anonimen
Tudi jaz bom anonimna. Moram ti povedat, da močno dvomim, da se bo spremenil. Vse naštete besede mi zvenijo zelo znano, jaz sem namreč to trpela 10 let in se včeraj končno ločila, čeprav še zadeva ni v celoti končana. Pa še nekaj ti bom iskreno priznala. Jaz imam 3 otroke in ko se med sabo sprejo, se zmerjajo z izrazi, ki jih je on podeljeval meni, pa tudi njim v pijanosti. Mene srce boli, ko jih poslušam. No saj marsikaj čujejo tudi na igrišču in v šoli, vendar so večino posrkali od njega. Pa saj veš besda da besedo in tako sem tudi jaz kdaj z njim komunicirala vsaj malce v njegovem stilu. Otroci pa čujejo vse tudi, če jih ni v tistem prostoru takrat. Moj nasvet, če dovoli, ne bodi tako nora kot sem bila jaz, zato mu reci čimprej adijo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2006 19:36:07   
Anonimen
Hvala ti za nasvet,saj jaz si srcno zelim recit adijo,samo kaj ko nimam kam iti...če bi imela moznost iti v stanovanje bi sla takoj,...kaj pa glede tega mislis,kako si ti to resila?? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.6.2006 7:02:38   
Anonimen
Odselila sem se k svoji mami v hišo, je sama v njej živela.Moj pa je ostal v skupnem  stanovanju za katerega oba še plačujeva kredit. Jaz večji delež. Glede stanovanja bo tudi presojalo sodišče še. A vidva sta v skupnem lastniškem stanovanju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
14.6.2006 18:48:57   
Anonimen
Ne nisva v stanovanju,pač pa v hiši njegovega oceta,vendar sama..nic ni najinega razen opreme in osebnih stvari...komblicirano ane??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.6.2006 19:16:02   
tinica
Jaz poznam en takšen par, ko moški skoz žali ženo jo zmerja, zaničuje, celo udaril jo je enkrat. Pobere ji stran denar in kreditne kartice. Prav tako se mož nehote spravlja tudi na 12 letnega sina, tako, da je sin pred kakšnim mesecem rekel, da se bo vrgel čez balkon. Tudi ona je brezposelna in se boji, da ji bo mož vzel otroka in vstraja v takšnem razmerju.
Vem, da je težko že, da se odločiš in greš, še težje pa je če nisi finančno priskrbljen. Ampak verjemem, da za vse se najde rešitev, če se le malo potrudiš in ne samo razmišljaš, da tako ali tako ne moreš živeti brez moža.
Res pa je potrebno najprej pomisliti na otroke, ker takšno okolje res ni zdravo za njegovo odraščanje.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.6.2006 18:30:39   
Anonimen
Lepo te prosim, kako lahko ceniš nekoga ki ti reče čarovnica, pr...k... in še kaj hujšega. Kako imaš lahko nekoga takega še vedno rada. Potem se ne ceniš dovolj ali pa je kaj narobe s teboj, da imaš rada človeka, ki ti to govori. Rad imaš človeka, ki ti prinese rože,pove kaj lepega, da pa je obratno, pa težko razumem.

Ker imam sama majhna otročička, vem kako žalosten postane moj fantek če samo malo povzdignem glas. Zato vedno pazim, da posluša le lepe in nežne besede, saj je takrat nasmejan, če pa sliši prepire - verjemi da on to začuti, tudi če ne razume - je pa živčen in nervozen.
ZATO, zaradi OTROČKAuser posted image , ne dovoli si več tega, ULTIMAT ali pa ADIJO.

Ubogi mali otročiček, pomisli vendar nanj. Morda se bo mož spremenil, ko bo videl da resnično pakiraš kovčke.Čeprav jaz bi težko ostala z nekom, ki bi mi že toliko "lepega" povedal, saj bi mi ves čas odzvanjale njegove besede v ušesih in to se ne da spremeniti.

Vso srečo

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
16.6.2006 21:43:51   
kentaver
Pa nimaš čist nobene možnosti si najt kako delo, da se osamosvojiš? Začni se informirat, sprašuj...saj ti ni treba čez noč. Najprej teren pretipaj, mogoče se bo pa kaj našlo. Potem pa počasi kaj malega najameš samo zase in malega pikca. Vem, da ni lahko, ampak vsaj mir boš mela za razmislit o vsem, tega pa noben denar ne odtehta. Srečno!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.6.2006 23:00:42   
Anonimen
user posted image  ubogi otroci... Bodite odgovorne mame in jih ne izpostavljajte takim odnosom... user posted image

(odgovor članu kentaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.6.2006 7:33:45   
lelaval
Anonimne - zato pa so varne hiše. Vsekakor bolje, kot vztrajat v takem odnosu, saj se morata najprej psihično pobrat, potem pa poiskat službo (optimist jo prej dobi) in tako dalje. Upam, da bosta rešili zase in za svoje otroke najboljše.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.6.2006 0:09:33   
diva 4
Kak nimaš kam it.Pozanimaj se za varno hišo ali materinski dom user posted image  .Pa služba se tudi najde za prvo silo se kaj potrpi pol pa že kaj boljšega iščeš. Kaj se ti nič ne smili tvoj otroček user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?