Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 14:31:41
|
|
|
|
chips
|
Jaz sem jo dobila 28 dan po porodu ,potem pa drugi mesec nič pa tretji spet z zamudo pa potem 1 mesec nič .Sedaj pa sem jo po prejšnji mesec imela zelo močno ,ta mesec pa zamuja že 5 dni. No od poroda pa je dobrih 7 mesecev.
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 14:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni se je šele ene 10 mesecev po porodu uredila, da jo imam točno. Prej je bila pa zelo neredno, kakšen mesec jo sploh nisem imela , kakšen mesec pa je full zamujala.
|
|
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 15:02:17
|
|
|
|
deily
|
Po porodu sem jo dobila kaka dva meseca in je bila takoj urejena, le namesto na 28 je sedaj na 30 dni
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 18:06:51
|
|
|
|
Dejča
|
Dobila sem jo 10 M po porodu, druga je prišla 26 dni zatem, ta zadnja pa 31 dni po drugi.
|
|
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 18:53:59
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem jo obakrat dobila takoj po čišči (mogoče ena 2 tedna kasneje) in je bila takoj redna. Edino enkrat vmes mi je zamudila, ker sem precej shujšala.
|
|
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 22:09:36
|
|
|
|
PBJ
|
Prvo sem dobila 6 mesecev po porodu. Imam že peto in vse so bile redne. Prve tri so pa res bile bolj šibke - mogoče tudi zaradi dojenja.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 12.6.2006 22:11:04 >
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 12.6.2006 23:16:46
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz sem imela do sedaj 2 menstruaciji in tadruga je bila že redna. Je bila pa tako močna, da sem se že bala, da bom spet imela težave s slabokrvnostjo. Dobesedno je lilo iz mene. Upam, da bo pri naslednji boljše... LP
|
|
RE: rednost menstruacije po porodu 14.6.2006 20:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa že kar takoj redno - že ta tretjo po porodu, dobila sem jo pa tudi kmalu, kak mesec po končani čišči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?