|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna M
12.6.2006 13:20:44   
kamelca
Pozdravljeni!

Redko kdaj se javim veliko pa prebiram vaše poste in iz njih kar veliko izvem.

No pa k bistvu. Prejšnji mesec sva z možem že drug mesec delala na user posted image pa se žal ni nič prijelo. Pri prvem otročeku nama je ratalo v petem poizkusu. 
Zdaj od kar sva začela delat na pikici so se mi M spremenile. Prej sem imela en dan pred M rjav izcedek naslednji dan pa redno M in to normalno M. Zdaj pa že drug mesec 4 dni rjavega izcedka potem pa močna M. Obakrat sem že mislila, da je že kaj ratalo, ker je bil nekaj dni samo rjav izcedek. Zdaj pri drugi M sem na redila celo test. V torek 6.6. zjutraj sem naredila test z Romed testom in mi je pokazal rahlo vidno roza črtico in sem misla zdaj je pa to to. Nakar popoldan test ponovim s CB in test pokaže negativno. Naslednji dan v sredo naredim še test First sign in zopet negativen rezultat. No v četrtek pa je prišla močna M. Po M pa nisem več delala testa, ker je brez veze denar stran metat. Naj povem še to, da se je tudi ciklus podaljšal za par dni. Prej je bil dokaj reden.
Je imela katera podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudna M
12.6.2006 13:29:31   
Anonimen
Jaz ti lahko samo povem, da rjavi izcedek ponavadi kaže na pomanjkanje progesterona. Če si noseči, se ta naj ne bi pokazal. Amapk sto ljudi sto čudi

(odgovor članu kamelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?