vračilo plačila NS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> vračilo plačila NS (12.6.2006 12:05:44)

Zanima me samo, če smo opravičene plačila za plačilo NS, oz. če nam zavarovalnica povrne stroške ob predložitvi originalnega računa zavarovalnici?

LP

Anonimen -> RE: vračilo plačila NS (12.6.2006 12:17:38)

Če jaz kaj vem, je NS samoplačniški UZ do 35. leta starosti, potem pa stroške krije zdravstvo. Mislim, da je to tko.

Anonimen -> RE: vračilo plačila NS (12.6.2006 12:21:25)

V kolikor je izvid neugoden in je potreben splav pa lahko zahtevaš povračilo stroškov NS pri svoji zavarovalnici s priložitvijo izvidov!

Anonimen -> RE: vračilo plačila NS (12.6.2006 15:08:50)

To pa nisem vedla, oprosti.....[sm=smiley9.gif]

frrrr -> RE: vračilo plačila NS (12.6.2006 22:19:27)

če je pa to tko, pa upam, da nobena ne dobi nazaj denarja in se bodo same zdrave [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] rodile

emaa -> RE: vračilo plačila NS (13.6.2006 19:20:37)

Pri nuhalni podpišeš dokument s katerim potrjuješ, da si seznanjena, da je NS samoplačniška preiskava in da od zavaorvalnice ne moreš zahtevati denarja,vsaj taka praksa je zdaj. Isto je pri zobarju, podpišeš, da si seznanjen, da so nadstandardne storitve plačljive.

malicki -> RE: vračilo plačila NS (13.6.2006 21:41:27)

Tudi jaz sem pred pregledom morala podpisati izjavo, da sem seznanjena da je NS samoplačniški pregled in da ne bom zahtevala povračila denarja - mislim pa da je pisalo od Ministrstva za zdravje.

LP

Stran: [1]