|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pšenična moka,mleko.jajca
11.6.2006 21:14:15   
andreja0
user posted image moja bejbika ( 8 mesecev)ima hudo alergijo.sedaj ko ima vse osnovne živila prepovedana sem se odločila,da ji sama pečem kruh.Sam kaj ko je ta kruh tako hitro suh(sami otribi).Ali ima katra podoben problem in ali ga same pečete ali kupujete?Kako se speče v aparatu za peko kruha?Morda katera ve?l.p
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pšenična moka,mleko.jajca
11.6.2006 22:04:23   
tins
Sploh ni noben problem: kruh, ki ga spečem ali kupim porazdelim na 2 dela: par koščkov za danes, par koščkov dam v vrečko za zmrzovanje za jutri (celo za pojutrišnjem), ostalo zmrznem.

Za peko pa: zraven aparata imaš sigurno recepte in ga peci po njih, le da pšenično moko zamenjaš z brezglutensko, koruzno..., namesto mleka daš riževo...

Drugače pa se da tudi kupiti različne brezglutenske, brezmlečne izdelke. Jaz sem jih kupovala v Hipermarketu Mercator. Kar tam vprašaj!

LP

(odgovor članu andreja0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2006 22:06:38   
tins
Oprosti-šele sedaj sem dojela, da očitno aparata nimaš. Uglavnem, v njem se super speče!!
Predvsem je enostavno in hitro, kruh pa tako dober, da pri nas praktično ne kupujemo več kruga v trgovini.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 11:29:33   
andreja0
hvala za odgovor.katere znamke aparata pa imate,verjetno je razlika med njimi.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 23:25:48   
#zabica#
jaz imam dieto , ker je mali alergičen na kup stvari - ne smem mleka, jajc, pšenice, kvasa, sladkorja...
pečem si kruh sama doma in sicer iz pirine polnozrnate moke in pecilnega praška.
je hitro narejen - samo zmešaš sestavine in daš pečt za 30 min.
Sestavine : 500g pirine moke, 4 dcl radenske ali vode, pecilni prašek, sol. lahko dodaš semena, čebulo prepraženo, olive....
eksperimentiraj....user posted image

(odgovor članu andreja0)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2006 16:06:08   
tincci
Jaz ji kupim v Merkatorju rižev kruh brez glutena (tisti tanki kvadratasti koščki, pakiran), drugega še ni probala.

(odgovor članu #zabica#)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 15:18:27   
tincci
Punce, tiste, ki ste premagale alergije ... a jih je katera sploh?

Midve imava jutri pregled na gastroenterološki, sum alergije na mleko, jajca, gluten ... stara 8m, dojena. In čez 3m gre v vrtec. Sploh ne vem, kako se počutim user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2006 21:41:08   
trdozimc
Naša soseda ima dveletnico (na začetku - do 6. meseca polno in izključno dojena), nato na dieti, ker se je že prej pojavil sum na alergijo na mleko in jajca. Baje je pri testiranju pri enem letu bila alergija samo še na beljak, ki je zdaj pri dveh letih tudi izzvenela in lahko je vse; se je pa pojavila alergija na pršico user posted image . Tako je baje pogosto - mi je rekla tudi naša pediatrinja. Upam tudi jaz, ker je vseeno bolje na pršico kot pa osnovna živila.
Naš petmesečnik je pri 2,5 meseca kazal znake atopijskega dermatitisa in na kožnem testu je pokazal alergijo na jajca. Smo na dieti brez jajc in mleka (dokler sem ga dojila sem bila jaz, ko bo pa začel dobivati ostalo hrano pa bo tudi o, do 1. leta, potem pa spet testiranje). Protiteles v krvi niso nikoli uspeli dokazati!
Držim pesti za vaju in upam, da se vama čimbolje izteče!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?