Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 11.6.2006 22:04:23
|
|
|
|
tins
|
Sploh ni noben problem: kruh, ki ga spečem ali kupim porazdelim na 2 dela: par koščkov za danes, par koščkov dam v vrečko za zmrzovanje za jutri (celo za pojutrišnjem), ostalo zmrznem. Za peko pa: zraven aparata imaš sigurno recepte in ga peci po njih, le da pšenično moko zamenjaš z brezglutensko, koruzno..., namesto mleka daš riževo... Drugače pa se da tudi kupiti različne brezglutenske, brezmlečne izdelke. Jaz sem jih kupovala v Hipermarketu Mercator. Kar tam vprašaj! LP
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 11.6.2006 22:06:38
|
|
|
|
tins
|
Oprosti-šele sedaj sem dojela, da očitno aparata nimaš. Uglavnem, v njem se super speče!! Predvsem je enostavno in hitro, kruh pa tako dober, da pri nas praktično ne kupujemo več kruga v trgovini.
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 12.6.2006 11:29:33
|
|
|
|
andreja0
|
hvala za odgovor.katere znamke aparata pa imate,verjetno je razlika med njimi.
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 22.6.2006 23:25:48
|
|
|
|
#zabica#
|
jaz imam dieto , ker je mali alergičen na kup stvari - ne smem mleka, jajc, pšenice, kvasa, sladkorja... pečem si kruh sama doma in sicer iz pirine polnozrnate moke in pecilnega praška. je hitro narejen - samo zmešaš sestavine in daš pečt za 30 min. Sestavine : 500g pirine moke, 4 dcl radenske ali vode, pecilni prašek, sol. lahko dodaš semena, čebulo prepraženo, olive.... eksperimentiraj....
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 3.7.2006 16:06:08
|
|
|
|
tincci
|
Jaz ji kupim v Merkatorju rižev kruh brez glutena (tisti tanki kvadratasti koščki, pakiran), drugega še ni probala.
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 5.7.2006 15:18:27
|
|
|
|
tincci
|
Punce, tiste, ki ste premagale alergije ... a jih je katera sploh? Midve imava jutri pregled na gastroenterološki, sum alergije na mleko, jajca, gluten ... stara 8m, dojena. In čez 3m gre v vrtec. Sploh ne vem, kako se počutim
|
|
|
|
RE: pšenična moka,mleko.jajca 5.7.2006 21:41:08
|
|
|
|
trdozimc
|
Naša soseda ima dveletnico (na začetku - do 6. meseca polno in izključno dojena), nato na dieti, ker se je že prej pojavil sum na alergijo na mleko in jajca. Baje je pri testiranju pri enem letu bila alergija samo še na beljak, ki je zdaj pri dveh letih tudi izzvenela in lahko je vse; se je pa pojavila alergija na pršico . Tako je baje pogosto - mi je rekla tudi naša pediatrinja. Upam tudi jaz, ker je vseeno bolje na pršico kot pa osnovna živila. Naš petmesečnik je pri 2,5 meseca kazal znake atopijskega dermatitisa in na kožnem testu je pokazal alergijo na jajca. Smo na dieti brez jajc in mleka (dokler sem ga dojila sem bila jaz, ko bo pa začel dobivati ostalo hrano pa bo tudi o, do 1. leta, potem pa spet testiranje). Protiteles v krvi niso nikoli uspeli dokazati! Držim pesti za vaju in upam, da se vama čimbolje izteče!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?