Zanica -> RE: Chicco S3 (11.3.2008 14:34:09)
|
mi imamo tudi Chicco S3 barva MIstral. Prek Soncek.si smo ga kupili za 600 Evrov. Jaz sem se tudi hitro zaljubila vanj, ampak vam bom dala naslednje napotke Pomanjkljivosti: - zelo težek (če bi šle po stopnicah, ga ne morete same nest gor, tudi brez otroka je skoraj ne mogoče, če bi šle v mesto z javnim prevozom-zelo težko brez pomoči še ene osebe) - velik ( če ne snamete kolesa (zadnja 2 enostavno na gumb, prednji se pa mora odviti) - širok voziček, če naprimer greste med policami v trgovini ali pa tudi če greste na blagajno pa se zna zgodit da ne morem čez - majhna nakupovalna košara - avtosedež nam sploh ni ustrezal, hrbtenica sploh ni bila dobro podprta, nobene opore za glavico, pasovi so vedno spolznili dol, 3 točkovni pas. Bazo za avtosedež nismo uporabljali, ker nima nastavljivega dna, in če damo gor sedež, je stal preveč navpično!! Vedno smo morali vstavljati kako brisačo ali pa odejico da bi otrok lepo sedel v sedežu. Sicer smo uporabljali v avtu večinoma kar košaro ki ima "kit" za pritrditev, in otrok lepše potuje ko leži. Ampak če nimate tritočkovni varnostni pas na srednjem sedežu, v tem primeru ne more noben sedet zraven otroka zadaj. - če namestite avtosedež na voziček, ZELO pozorni bodite ko snemate avtosedež z vozička z otrokom vred. Ker obstajajo dva para gumbov (eden par je za odstranitev sedeža, drugi je za namestitev položaja ročaja), in sta enake (sive) barve, in če pritisnete na napačen par, se sedež lahko obrne!!!! Meni je otrok enkrat skoraj izpadel van. - športni del vozička- naslonjalo za hrbet je nastavljivo z eno trako in se ne more do konca zravnat v položni položaj. - za vse trikolesnike- zmanjšana stabilnost (z pločnika na cesto in obratno, na avtobus ) ko morate z prednjim kolesom na pločnik, ful morate držati čvrsto voziček da se ne sprevrne. Prednosti - lahko greste po res kateremkoli terenu, mi imamo 2 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image] in ni bilo terena po katerem nismo šli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] - košaro lahko uporabljate v avtu, na potovanjih kot posteljico, nastavljivo hrbtišče - vse prevleke (razen prevleke za športni del) lahko perete v pralnem stroju - variabilnost je včasih ful praktična, ko otrok spi v košari, ali v avtosedežu ni treba otroka zbujat - lahko se zloži in razstavi (razen če niste kolesa snemali dol....) Zdaj se pa vprašate za koga vraga sem si sploh kupila ta voziček, ampak to je bila ljubezen na prvi pogled in ko sem vse te pomanjkljivosti opazila, je že bilo prepozno da bi ga nazaj dala.... Zdaj bi si sigurno uzela štirikolesni voziček.... Ampak ta Chicco se še vedno dobro drži (skoraj 1 leto) in načeloma sem zadovoljna zdaj ko smo se že na vse navadili....NI bilo nobene napake na vozičku, vse je v redu prišlo k nam.
|
|
|
|