Anonimen -> RE: PROSIM ZA POMOČ - Marcel (19.6.2006 16:14:53)
|
Meni in Riji se je javila mamica fantka z Gorenjske. Lani so bili v Londonu, v isti bolnišnici, na enaki operaciji. Povedala mi je, da sta šla v London oba z možem, da so tudi njima rekli, da bodo v Londonu predvidoma 14 dni, bili pa so potem 3 tedne. Celotni stroški (letalo, prenočišča, prehrana in vse ostalo, kar spada zraven) so bili okrog 2 milijona, vendar jim je zavarovalnica povrnila vse. Imeli so original račun od prenočišča. Šli so v hotel v bližini bolnišnice, saj je naša predstava o velikosti Londona (če še nismo bili tam) nerealna. Javni prevozi z enega konca mesta na drugega bi vzeli preveč denarja in časa in živcev. Hotel v bližini je bil smotrnejši. Kadar sta koristila taksi, sta prav tako vzela original račun - zaradi zavarovalnice. V hotelu, ki sta ga organizirala preko neke ge. Mojce s Kompas Holidaysa, sta vzela dvoposteljno sobo in posledično je zavarovalnica (vse na obvezno zavarovanje) krila stroške za oba, kar je bilo ceneje, kakor če bi se karkoli jemalo posamezno. Predvidevam, da se bo mamica oglasila tukaj tudi sama in napisala vse, kar ve, smo pa na tem, da ji posredujemo telefonsko številko Marcelčkovih staršev, da se oni pogovorijo o možnostih sami med sabo. Rija - kako je z Marcelčkom? Se drži naš dečko? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|