Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 13:14:52
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Emm... ne vem no... jst pa mislm da sm se kr navadla vse tele zadeve. Čeprou mam še zmeri najraj k je dejansk sadnega dneva mim. No, dons je pa tkole... Z: kava, banana K: zelenjavna juha V: sadje
|
|
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 13:57:26
|
|
|
|
Tejči
|
Hojla, res nas je že zelo malo, pa nič kaj navdušenja ni več..priznam, da je tudi meni volja že ornk padla, ampak se še kar držim, z vsakdanjimi mičkenimi prekrški. Danes je že tehtnica po dooolgem času spet malo manj pokazala in sem že zelo zelo blizu petkici (še 200g) Se že veselim, da jo bom ponovno zagledala! Danes pa je oz. bo takole: Z: ni bilo nič M: nesladkan čaj (ker mi ni vode za pit) K: solata: paradižnik+paprika V: banana+jabolko (zmiksana) Lepo pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 41 dan ( vitamini ) 10.6.2006 14:58:11
|
|
|
|
amy26
|
lep pozdravček no jaz sem še vedno zagnana zdaj še posebej ko imam novo tehtnico pa točno kaže, prejšnja je vsakič drugače pokazala, npr. oblečena al slečena ista teža , tako da sem šla nabavit novo in zdej imam spet voljo hujšati Z: kava + češnje K: zelenjavna juha V: sadna solata lp
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?