|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je primerno darilo?
9.6.2006 16:30:24   
Anonimen
Ali je SLIKA(kakega priznanega slikarja recimo) primerno darilo za mladoporočenca?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je primerno darilo?
9.6.2006 16:33:36   
Anonimen
Meni bi bila slika zelo zelo všeč. Če bi ti zelo dobro poznala moj okus. Če ne bi raje videla, da me vprašaš user posted image .

Mi je full dobro darilo. Če se kdaj poročim, bi te kar povabila....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 16:35:11   
tulip
Jaz bi rekla da zelo primerno, če poznaš njun okus oz. stil stanovanja!
Jaz bi je bila vesela, seveda če bi bila po mojem okusu.
Drugače pa bi bilo škoda denarja za nekaj, kar ne bi nikoli videlo luči sveta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 16:37:45   
Tadeja
Sigurno je to krasno darilo, če poznaš okus mladoporočencev oz. če sta človeka, ki bi znala tako darilo ceniti.

Sicer se pa strinjam z Mič, da bi ju bilo bolje vprašati.

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 19:35:18   
Anonimen
Ja, je, če si jo sama izbereta, je več kot primerno.

(odgovor članu Tadeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 19:37:40   
san
Kot so že napisale vse pred menoj, če poznaš njun okus - kar je izredno težko. Jaz bi ju raje vprašala.

Lp, S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 19:45:36   
Anonimen
Ja no sej... sem že vprašala kaj bi rekla na sliko, pa sta bila navdušena.
za podrobnosti pa ju bom (očitnouser posted image ) še vprašala:

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 22:41:20   
lelaval
Ja, je. Kolega in kolegica sta tudi dobila za poročno darilo 2 sliki in sta jih bila ful vesela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2006 8:10:04   
SaaS
Midva sva za darilo dobila od njegovega brata - priče sliko. Nama je obema zelo všeč in sva bila zadovoljna z darilom. Slika nama je všeč in zelo paše v najino stanovanje, čeprav sta jo sama z ženo izbrala in naju nista nič spraševala.
Je pa verjetno bolj nerodno. če popolnoma zgrešiš in kupiš nekaj, kar potem paru ni všeč in se tepe z ostalimi stvarmi in barvami v stanovanju. Če res veš kakšno ali pa najbolje, da kar z njima podebateraš o zadevi..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2006 19:13:29   
Pajaca
Če sta za potem je vse ok. Če ne je pa tko... mi nimamo niti ene slike na steni in če bi jo dobili... hm hm nimam pojma kam bi jo dali, mogoče na wc, al pa preprosto deponirali za takrat ko bomo meli slike v stanovanju.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2006 19:21:43   
Tejči
Midva sva dala lani za poročno darilo sliko-3 sončnice in sta bila full vesela. Sta rekla, da že lep čas načrtujeta, da si kupita sliko sončnic-tako da sma trofla kolk se le dauser posted image  

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?