jupiter -> RE: varstvo ponoči (8.6.2006 23:05:47)
|
Mogoče nisem dovolj jasno napisala. Nimam namena zaradi tega plačat nič manj in raje plačam še več kot običajno, samo da lahko v miru delam in se ne sekiram, če je doma vse v redu. Zdelo se mi je mogoče primerno samo to, da so v tem primeru nočne ure plačane isto kot dnevne, glede na to da bo lahko več kot 8 ur prespala! Pa sem rajš vprašala, kolk mislite, da je to delo vredno, zato da ne bi slučajno komu rekla premalo. Se pa strinjam s Štajerko, da se mi zdi 12 jurjev preveč, to pa zato, ker bom jaz celo noč res DELALA, pa povrh vsega, če preračunam, ne bom zaslužla 12 jurjev. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Kje tukaj logika torej? Tko potem bolš, da ostanem doma in se prijavim za socialno pomoč (kot to delajo nekateri) in podnevi na črno delam kot varuška, ker bom vrtec itak mela zastonj! Pa bom ponoči lepo mirno pančkala z mulci doma, dnarja bom mela pa itak več kot če sem v službi. No vseeno, upam da bom našla varuško in kompromis, vas pa prosim, če lahko katera napiše kakšne so približne cene, ker se mi niti sanja ne o tem?
|
|
|
|