Anonimen -> Pogreta juha,... (8.6.2006 21:43:34)
|
Pred nekaj leti sem se ločila, na mojo željo in on me je skušal prepričati, naj ostaneva skupaj, saj me je imel resnično rad. Bila sem dokaj mlada in drug moški mi je zmešal glavo (z njim se ni obneslo dolgoročno, skupaj sva bila nekaj let), doma so nastali problemi in sem šla. Imava enega otroka. Živela sva vsak svoje življenje, ustvarila sva si družini, vendar je njemu razpadla pred približno dvema letoma. Tudi jaz imam še eneta otroka, vendar z njegovim očetom ne živiva skupaj. Se tudi zelo slabo razumeva, ker on noče živeti družinsko življenje ampak pride ko mu paše, drugače pa živi v hiši z mamo, jaz pa v najemu. Tudi do otroka ne kaže posebnega zanimanja. Z bivšimmože m že nakaj časa normalno kontaktirava (odkar je šel s svojo novo partnerko narazen) in zdaj je predlagal, da bi ponovno poskusila zaživeti skupaj. Ne vem kaj storiti, bila sem mlada in se hitro odločala in kasneje tudi obžalovala svojo odločitev, vendar mu tega nisem priznala. Pred mano je težka odločitev zato prosim, da mi kaj svetujete.
|
|
|
|