simona2 -> RE: Pomagajte kaj narediti - pustiti otroka doma? (8.6.2006 22:16:41)
|
Ne mislila sem v primeru, če bi vročina padla in bi bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] boljše. Normalno, da je ne bi pustila bolno z visoko vročino, za nič na svetu, saj je še zdrave nisem, tako da mi že tako ali tako očitajo, da malo pretiravam z "materinsko ljubeznijo". Pediatrinja mi je rekla, da če pade vročina, da jo lahko vzamem s seboj, vendar sem jaz v dvomih ali ne bi bilo bolje, da kljub vsemu ostane doma, v primeru, da bi se vročina ponovila ali kaj podobnega. No sedaj sem še bolj razdvojena. Saj ni da je potovanje nujno, sem pa jaz organizator vsega in nas gre več in bo če ne grem vse padlo v vodo. Pa tudi nobenih možnosti ni da bi dobili nazaj kakršenkoli denar za hotel, avionske karte nič. Jaz prepričujem moža, naj gre sam, čeprav niti slišati noče. No še vedno pa upam, da bo jutri zjutraj vse OK, da bo vročina padla in da bo pediatrinaj dala zeleno luč in bomo šli, bomo pač malo bolj previdni - sama pa imam zelo dobre izkušnje z zdravniki v Belgiji.
|
|
|
|