|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava dude
8.6.2006 21:31:04   
babylove
Kako pogosto menjavate dude pri starejših otrocih?

Naš je star 1,5 leta in dude tako pridno zgloda, da jih moram menjat vsakih 14 dni user posted image . Uporablja pa jo samo za počitek in spanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava dude
8.6.2006 21:32:25   
Pilar
Približno enkrat na mesec.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2006 22:05:57   
Mojca P.
Uhh, nas gre meni s to dudo tako na zivce!!! Imel je Aventovo od rojstva do sedaj in je nisem nameravala kupovati na novo (kaj jo pa grizeuser posted image ). Je to dobro vedel in sploh ni bilo problema, ko so v vrtcu zadnjo (dve je imel) vrgli stran. Je bil celo 2 dni in 2 noci brezuser posted image , potem pa tista zbrka z vrocinskimi krci in je bil v bolnici, kjer so mu dali neko Nukovo (doma je ni hotel niti slucajno). Je pac rekel, da bi imel dudo, so mu jo prinesli in je najprej ni hotel, ko je bilo pa treba spat pa...in zdaj to vlece, sicer samo ponoci, ampak grozauser posted image ! Ko bo to zgrizel mu nove sigurno ne bom kupovala in to ze ve, ker drugace jo bomo imeli od penzijona, se mi zdiuser posted image .

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 11:49:36   
Grascakinja
Naenkrat imam po 4 ali 5 dud v obtoku, da se ne obnuca samo ena in se potem na tisto navadi. Menjam jih na 3 mesece. Uporabljamo jih pa samo za uspavanje.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 12:09:39   
Urška*
Hm, mislim da jih menjamo nekje na 2-3 mesecev. Jo pa uporablja za spanje in za tolažbo.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?