zorica -> Vpašanje nujno ! (8.6.2006 21:01:54)
|
Že dve ure sedim pred računalnikom in berem raznorazne forume na temo zanositev, pa me sedaj nekaj zanima. Z mojim se trudiva na bebici osem mesecev oz. dobrih šest, ker sem dva meseca zaradi bolezni in zdravil morala paziti. Mesec nazaj sem šla k svoji G po napotnico za spermiogram za mojega dragega, pa mi je napisal ne le to, pač pa tudi napotnico za ambulanto za zdravljenje neplodnosti v MB.Brala sem na enem forumu o tem prvem razgovoru tam, pa me nekaj zanima, ker ne vem kako to poteka in če poteka sploh prav. Ko grem k svoji G enkrat na leto, opravi običajen pregled, na zadnjem pregledu sem jo morala sama prositi če me pregleda z UZ pri čemer ugotovi cisto. Torej, k njej hodim nekje sedem, osem let nevem več točno pa me pogleda vedno na isti postopek,to mislim brez UZ.Tudi sedaj ko ve, da se trudiva na bebici.Punce pišete o tem, da vam vidi G raznorazne stvari, folike, O ipd.Moje G kot da to ne zanima, oz. sama več ne vem, ali morebiti dobivam premalo informacij od svoje G. Kaj menite ve ?Kako se vaš G obnaša do vas ?Saj drugače je ful prijazna in vse, ampak občutek imam kot da se ji ne da in kar napiše napotnico.
|
|
|
|