asso -> RE: Tiste, ki nosite očala (9.6.2006 13:31:14)
|
Joj, jaz pa bi non stop menjavala očala. Ne smem se ustavljat v izložbah z očali, ker če ne vedno kaj lepega vidim in se težko brzdam. Moram reči, da na dve leti sigurno kupim nov okvir, ker dobim tudi od zavarovalnice povrnjeno (izgovor). Sedaj imam v uporabi ene 3 z isto dioptrijo oz. ene nosim non stop (najnovejše), ene ki se ne počutim glih v redu z njimi (ko shujšam so O.K., ko se zredim se ne vidim več v njih) nosim za doma, ene stojijo pa bogtive kje in jih nataknem gor le malokrat (te so najstarejša in največ uporabljena - zdržala so ene 2 leti). Ja, hitro se naveličam oz. vidim kaj lepšega... Drugače pa ko se odločim za nove jih zbiram tam nekje en teden... veliko krat pa se mi je zgodilo, da sem se enostavno zaljubila vanje... Sej zaradi malo nižje dioptrije ne dam toliko dnarja, ampak vseeno pride okrog 60.000,00 SIT. Pa če še sončne z dioptrijo računam... Ja celo premoženje porabim za očala... Pa da ne omenim, da včasih nosim tudi leče, ki niso tako poceni... V glavnem: nora sem na očala in...
|
|
|
|