beata2 -> Za kentaver in Anonimno osebno! (16.6.2006 19:02:48)
|
Dragi kentaver in Anonimna! Spremljam post od kentaver že od začetka in zbiram pogum, da bi odpisala. V zgodbi kentavra sem se popolnoma našla, moja kalvarija je podobna vajini. Sem v dolgoletni zvezi, otrok nimava (res čudno [sm=bad.gif]), potreba po spolnosti je precej kmalu po začetku skupne poti zamrla z njegove strani. Vem, da mi ni treba opisovati občutkov, ki jih doživljam vsa ta leta, ker jih vidve razumeta. Dolga leta že trpim in ko sem prebrala vajini zgodbi se končno počutim, da nisem edina. Ker ves ta čas sem se spraševala, zakaj imam ravno jaz tistega moškega, ki mu ni do spolnosti (po nenapisanem pravilu naj bi bili moški tisti, ki "silijo" ženske v spolnost, pri nas pa je ravno obratno), kaj je narobe z mano, z najinim odnosom,...občutki degradiranosti, zapostavljenosti, vedno slabša samopodoba, hrepenenje po telesni bližini, zamorjenost, reševanje problema na vse mogoče načine, milijon pogovorov, milijon obljub-nobene spremembe, nič!! Kako preživeti v zvezi, kjer vse ostale stvari resnično funkcionirajo razen odsotnosti spolnosti ?!?! Kentaver popolnoma ti verjamem, ko praviš, da vse ostalo štima, le postelja je hladna. Ali oditi "le" zaradi pomanjkanja spolnosti? Pred kratkim sem slišala, da je dober seks 10 % razmerja, slab pa 90 %. Če ga pa praktično ni... Tudi jaz ne vem več, kaj naj naredim, sem razdvojena in utrujena od razmišljanja, tuhtanja, truda... vsega skupaj... Po toliko letih pa se mi že tako zelo nabira... Kentaver in Anonimna (azeleja01 ?) ali se vama lahko pridružim pri zasebnih sporočilih? Sama se o tem problemu ne morem pogovarjati z nikomur v svoji bližini, ker izgleda da so moje prijateljice "srečnice", zato si ne znajo predstavljati, koliko trpljenja je lahko v takšni zvezi. Rada bi slišala še kakšno besedo od vaju, ki sta v enaki kaši kot jaz. Več glav več ve pa še kakšna izkušnja in spodbudna beseda prav pride. Res bi mi veliko pomenilo. Pošiljam vama [sm=rozica.gif] in upam, da se še kaj oglasita na tej temi ter me povabita k vajinemu "pogovoru". Lep sončen vikend vama želim!
|
|
|
|