|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlike med testi
8.6.2006 18:27:45   
Anonimen
vprasala bi kaka razlika je med testi za nosecnost. tisti iz lekarne pa tisti, recimo ce ga neredijo v laboratoriju z urinom? namrec kolegica je naredila oba , enega iz lekarne in enega v laboratoriju. iz lekarne je pozitivn v laboratoriju pa ne , in nas zanima kak je to mozno? ali IMN tud pokaze na testu. hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlike med testi
8.6.2006 18:38:45   
yudit
ne bi vedela, vpras te kar G sigurno on ve "zakaj"  al pa ni noseca po moje so v LABO dokaj boljsi kot test.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2006 20:36:58   
pot
Mislim, da v laboratoriju delajo Clear blue (Domžale, za druge nevem). Naj ponovi test se enkrat. Pa ne clear blue!
V laboratoriju niso kaj dosti drugacni testi, kot tisti iz lekarne. Sicer naj pa vprasa katere teste uporabljajo. v vsakem primeru naj cez par dni ponovi, ce M se ne pride. Ali pa se bolje naj gre delat krvni test, ki je še najbolj ziher.
Možno je več variant: napačna razlaga testa, test ne pokaže vseh crtic, ena zataji (to se menda dogaja pri CB), kaksna zdravila, ce je to sploh mozno...?
Ja, mislim, da IMN tud pokaze na testu, ker hormon je hormon.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 8.6.2006 20:40:06 >

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 21:22:39   
Anonimen
pozdravljeni, ja ona pravi da je delala test baby chek, v labo pa ni vprasala M pa ji kar zamuja par dni. ker je iz slov.bistrice tu nimajo za kri,, al pa menda posljejo v MB pa dobis cez par dni izvide nevem. vesela je full bila pol pa je malo zmedena glede labot.... pa nobenih znakov  za M nima jaz mislim da je noseca  no nevem ker nisem G... zelim pa si da bi bila ker si zasluzi biti mamicauser posted image  ker jaz sem mamica in vem kak je do moje pupikeuser posted image  drzim za mojo frendico figeuser posted image user posted image  rada te imam

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2006 21:27:26   
pot
V Slovenski Bistrici je najbrž premajhen laboratorij, zato najbrž pošljejo v MB. Čaka pa se lahko tudi kak teden user posted image . Če je potrpežljiva...naj pa naredi krvni test ali pa vpraša kje v MB to delajo in naj gre tja, pa bo izvedela v parih urah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?