Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
kar ne morem verjet - mene pa ni blo zraven (je shodil pri babici) ... no, vsaj ati je bil zraven in že zaradi tega sem vesela, ker je to bil eden izmed razlogov zakaj ni šel v državno reprezentanco (bal se je, da bo zamudil nekaj tako pomembnega!) in res bi, ker bi se vrnil domov šele v ponedeljek...
Splišni, ti bom znala povedat v ponedeljek, ko imamo posvetovalnico in cepljenje (pri 1 letu)... meni se zdi, da se je malo ustavil (gledam po oblačilih), ampak oblačila pa nosimo za 18m starega otroka (št. čevljev pa ima 22) - je to dosti?
Bravo za Anejeve prve samostojne korake! Če sprašuješ če, je velik - moja bo v ponedeljek stara 1 leto in nosi čeveljčke št. 18 (pa računaj, da imajo fantki malo večje nogice)
No da še jaz povem, če je tvoj velik. Moja je bila včeraj leto dni stara in ima 21 št. nogice (pa je punčka ). Aja pa 11.5kg ima in tudi kdaj oblečema kakšno majico za 18 mesecev, odvisno od katerega izdelovalca je.
Ne vem zakaj vedno vsi strašite, da ko shodijo, da bojo imele še več dela z njimi. Jaz imam 3x manj. Ne rabim se več sklanjat in prepognjena z njo hoditi, ne rabim ji biti za korakom, jo lahko malo vstran opazujem in jo pustim, da se sama igra. Meni je zdaj dosti lažje.