Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 14:25:04
|
|
|
|
slumpo
|
Zivjo To je sicer moje mnenje....ampak nihce razen vaju nima pravice odločati kdaj je pravi cas za poroko oz. nosecnost. Bratov prijatelj in njegova punca sta ravno dopolnila dobro 18 let ko je ona zanosila in kmalu za tem sta se porocila. Danes imata 3 leta starga fantka in sta cist ok. Mam pa prijateljico ki je pri 37 zanosila in se porocila pa ma danes tudi ze dva zdrava fantka. Ni racunice ti sam uzivi zivljenje s fantom in nacrtovanjem druzine, ce menis da je prisel tvoj cas. Ce boz pa prevec razmisljala o vsem tem pa bos itak ugotovila da ni nikoli pravi cas za vse to ker enkrat imas se solo drugic se nimas redne zaposlitve pol imas tezave z denarjem pol si malcek bolan in si v penziji in brez vsega. Skratka uzivajta zivljenje kot mislita da je prav.
|
|
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 14:28:14
|
|
|
|
šnucika
|
Mislim,da 19 ni nobena nizka starost za donosit zdravega otroka.Je samo riziko,koliko je zrelosti v glavi mladih staršev Pa tudi nad 35 gre lahko brez problemov - jaz sem dober primer....zanosila takoj in vse popolnoma O.K. do konca!
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 15:25:42
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Ignoriraj okolico ti sama najbolje veš kaj si želiš in to tudi stori
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 15:34:38
|
|
|
|
tulip
|
Važno da sta vidva pripravljena it v to in da se imata rada. Moja sošolka je zanosila v 4.letniku srednje šole, stara 18 let in ima zdaj dva otroka, ki imata 10 in 6 let. Z možem se imata rada, ona je delala kot medicinska sestra in ob delu končala višjo šolo, zamenjala službo. Kjer je volja, je tudi pot, pravim jaz. In raje otrok prezgodaj, kot pa (žal) nikoli! Kar pogumno, posebej če imaš še doma podporo in pomoč!
|
|
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 18:59:27
|
|
|
|
jasnika
|
če se mata rada kar pogumno delajta na otrocih
|
|
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 20:52:22
|
|
|
|
lelaval
|
Naredita tako, kot vidva sama mislita, da je prav in najbolje za vaju.
|
|
RE: kakšno vlogo igra starost 8.6.2006 20:55:53
|
|
|
|
rainbow
|
Mislim, da če vidva resno razmišljata o naraščaju, sta resnično zelo zrela za svoja leta in vama lahko samo čestitam Morda vseeno najprej matura (sem pač prfoks) pa vsaj da so osnovni pogoji bivanja zrihtani, da vama ne bo sile.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?