anckabancka -> RE: mislim da sem zaljubljena-v drugega (8.6.2006 15:56:21)
|
Že naslov tvojega problema pove veliko. "Misliš", da si zaljubljena v drugega? ali je zaradi tega vredno zapustiti svojo družino, moža, uničiti otroku življenje? Marsikdaj je potrebno v zakonu tudi kaj potrpeti. Mislim, da bi lahko vsak zakon šel narazen, če bi ob prvih problemih obupali. Tudi "misliš", da tvoj mož ni navdušen nad vajinim zakonom? Zkaj to misliš? Ali ti je to jasno dal vedeti, ali je to samo tvoj izgovor, da imaš manj slabo vest, ker si zagledena v drugega? Pa še en primer, ko se je ena znanka lepega dne odselila od moža k svojim staršem in odnesla s sabo 6 mesečno punčko. Šele po kakih dveh tednih je povedala partnerju, da je menda spoznala nekoga drugega in je to to. Njemu je uničila življenje, majhnega otroka čisto zmedla, saj je "malo tu malo tam" pa tudi ona ne verjamem, da je srečna. Tudi ta mlada mamica je verjetno ob celodnevnem varstvu deklice imal vsega dovolj, a je imela še vedno dovolj časa, da je spoznala drugega in nenadoma odšla. ko sem poslušala to zgodbo so me oblile solze, ko sem razmišljala, da bi se meni zgodilo kaj podobnega, da bi tako razočarala moža in mojega otroka. Če si že sita varovanja otroka, pa si poišči službo in daj malega v vrtec. Očitno ti res nekaj manjka v življenju. Verjamem, da to ni drug moški ampak nekaj, kar bo koristilo tvoji družini (hobi, šport, skupen dopust...) Dobro premisli, preden narediš kako neumnost. Razmišljaj o dolgoročnih posledicah.
|
|
|
|