|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težava pri meni
8.6.2006 14:15:46   
Anonimen
Sem se obracam ker imam v sebi malo skeptičnosti glede tega kaj smes in kaj ne smes ko enkrat zanosis.
Sploh se z možem ne upam spravit v to da bi delala na tem ker je kar naprej nekaj. Vcasih se mi zdi da sama nisem dovolj pri mocek, vcasih se mi zdi kaj bo ce v prvem 3 mesecju kaj staknem....

Drage nosecke kako ste sle v to oz. ali se je katera tudi kaj obremenjevala z vsemi moznimi vprasanji kaj bo ce bo...kaj smes in kaj ne smes na zacetku...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težava pri meni
8.6.2006 14:33:06   
šnucika
Vprašanja ,dvomi in strahovi so bili prisotni celo nosečnost,seveda pa že pred zanositvijo!
pomagalo je,da sem stalno nekaj prebirala o nosečnosti,začela jemati folno kislino mesec preden sva začela delati na user posted image  in prisotna je bila res velika želja,kljub strahcem....in ko sem zagledala user posted image  na testu,se jih je že pol razblinilo v nič!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: težava pri meni
9.6.2006 11:17:49   
Anonimen
jaz sem tudi ze zacela jemati folno kislino, pa prebrala sem tudi ze kar nekaj vendar je tako da nikjer pa ne dobis vprasanj prav namenjena tebi in tvojim problemom in dilemam...vsaka ima svoja vprasanja glede na njeno telo njene domneve in ustvarjeno sliko glede nosečnosti in zanositve.

Pa se to ...v knjigah velikokrat pise nasplošno in zadeve opisuje tako kot bi bila ta stvar zanositve en velik bav bav.

ce bi vsi tistemu 100% verjeli bi malokatera zanosila ker bi jo prestrasli ze prej po drugi strani pa zanosijo in rodijo tudi zenske v manjrazvitih dezelah kjer manj vejo in imajo na razpolago manj gradiva

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!