Pajaca -> RE: Siol TV (16.1.2007 12:42:46)
|
Mi smo pa dobili siol tv. Sicer res skoraj vsak večer doživi en mrk, a dela. Pa še kako smo prišli do nje: En dan sem se zbudila ful slabe volje in ker se mi je zdelo, da se bom skregala s prvim ki pride mimo sem začela težit za siol. Klicarla sem okoli 2 uri, da sem naletela na nekoga na siol tv (pa ne tiste 080 1000 al kok je) zahtevala sem številko od kakšnega ki ve kaj in kako, ne pa enega študenta pri odzivniku, ki je govoril le da se pri nas ne da. Torej z unim gospodkom sva padla v debato in on mi je predlagal, da napišemo peticijo, da zberem 8 podpisov in mu jih pošljem. Jaz sem to naredila, naslednji teden poslala njemu in pa še v vednost telekomu. Priti je moralo do ene zbrke, ker pač na telekomu je en ki je mal pri koritu z našega kraja, samo on si je sebi zrihtal pa parim prijatlom, pol je pa rekel, da ostalih to sploh ne zanima. Torej sledil je jezen klic tega sokrajana, ki se je dru na mojga kako je nesramen, da kaj se gre, da kaj drek meša..... No očitno jih je moral ornk po prstih dobit, ker smo naslednji teden dobili klic od enega drugega gospodka iz telekoma (ja ja direkt od njih), da nam pridejo naslednji dan naštimat siol tv. Edino kar je, moramo dodatno plačevati še telefon ker kao naša centrala ne omogoča trio paketa al kr neki uglavnem, pa celo možno je bilo da imamo v hiši 2 televiziji. Je pa procedura trajala ene 3 mesece. Zdaj jo veselo gledamo in je prav fino. Prej pa 3 programe, pop tv nam je pa itak vsak vetrček odpihnil. Torej kličite, a ne zadovoljite se s temi na odzivniki, zahtevajte šefa!!! Kličite na uno fiksno številko od siol tv in se tam pizdite, ker na odzivnikih itak nič ne vedo.
|
|
|
|