saska27 -> RE: patronažna sestra/babica (8.6.2006 16:02:31)
|
Zdravo. Sem iz Maribora in k meni je prišla patronažna približno mesec pred porodom, nenapovedana. To je bilo januarja lani. No, čisto nenapovedana ni prišla - nekaj dni prej me je sicer druga patronažna iskala na stalnem naslovu (v drugi občini), tam pa so jo napotili na novi naslov. Včasih berem, kako ste nekatere prestrašene, ker patronažne menda hodijo preverjat, kako imate pospravljeno doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz imam čisto drugačno izkušnjo. Patronažna je bila ful prijazna, ob kavici sva eno uro čvekali o tem, kaj lahko pričakujem, kaj naj še nabavim za nego dojenčka, o mojem počutju, kako vključiti očka v vse skupaj ... skratka o vsem mogočem. Ničesar mi ni bilo treba razkazovati. Meni je njen obisk koristil. Po porodu so stvari lažje stekle, in ker sem vedela, kdo bo prišel k nam dan po vrnitvi iz porodnišnice, sem bila bolj sproščena. Da ne bom dolgovezila: sama nisem nikamor nič javljala (kje sem, kdaj pridem iz porodnišnice ...). Lp, saša
|
|
|
|