Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 18:30:27
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi kr solze tečejo... Moja zlata Ajša, zdaj pa bosta lahko obe s sestrco prišle k Davidu na obisk. V soboto se pa itak vidimo.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 18:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob takih trenutkih sem srečna, da imam možnost pomagat in kar je najbolj pomembno- vem da je doniran denar prišel v prave roke.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 18:50:44
|
|
|
|
žiža
|
Ajša sonček, ptički, drevesa in rožice te veselo čakajo. UŽIVAJTE Pa kaj vse bi človek dal, da teh pripomočkov noben otrok nikoli in nikjer nebi potreboval. To bi bil uspeh, ki bi se mu klanjala z največjim veseljem.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 18:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz že spet jočem.......od sreče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da bi ti te stvari čimbolj olajšale življenje, draga Ajšika. Moja želja pa je, da jih kmalu več ne bi potrebovala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2006 19:00:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 19:13:49
|
|
|
|
Dadi
|
Saj sanje niso daleč od resnice-ko sanjaš nosijo te perutnice.Srce, ki vedno ve, kam gre,kaj hoče, ker v srcupravzaprav je vse mogoče! Bodi srečna Ajša!
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 20:00:25
|
|
|
|
*pepelka*
|
za našo čudovito princesko Ajšo. Sedaj pa le uživaje in jo peljite ven na čudovite sprehode in izlete, za katere je bila sedaj prikrajšana. Ob takih dogodkih laho človek le , a tokrat od sreče.
< Sporočilo je popravil hafi -- 8.6.2006 20:02:41 >
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 20:27:06
|
|
|
|
benika
|
No pa spet , a tokrat tečejo solze sreče. Srečno mala Ajšika, naj ti sonček sveti
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 20:56:18
|
|
|
|
spacey
|
SUPERCA !!! Bravo, bravo, bravo!
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 21:00:40
|
|
|
|
Lusa
|
Pa smo danes "sprobali " ko smo se peljali iz lj ,če jeklenka deluje in seveda deluje.Tako je majhna in res zelo praktična.In vsi ti pripomočki ,ki jih je Ajša prejela!Kar ne morem verjet.Termometer pa je itak the best.Deluje na "nedotik". Kerensa 100x ti hvala za ves tvoj čas ,ki si si ga našla za naju z Ajšo ,bolj za Ajšo kot zame;za to tvojo lepo današnjo slikovno predstavitev ,za osrečitev mene ,za objem,..... Zdaj pa res ne rabiš kakšen teden nič delat . V glavnem ,nimam besed.Tako kot je že Neva napisala ,da se nisve zmogle kaj dosti po telefonu pogovorit ,tako sem tudi jaz sedaj čist aut. Brez VAS rr nam ne bi uspelo.Ajši bom vso njeno(dolgo ) življenje pripovedovala o vas. ZLATI IN še 1x ZLATTIIIIII ste!!!!! Neva?Ko se osebno spoznave ,bove bolj zgovorne ,a ne? lp
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 21:02:20
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 21:21:48
|
|
|
|
NRMM
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 21:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Lusa,to pa zasigurno,da se bova znale pogovorit.Jaz namreč,ko začnem ne znam nehat JakaRR in tvoji sodelavci,tudi vam gre precejšen del zasluge,za to srečo. Naj vam dobroto povrne,uspeh v vašem delu,osebnem življenju,naj vam uspejo vsi vaši zadani načrti. Hvala vam,da ste omogočili tale forum.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 8.6.2006 21:27:13 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2006 22:02:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 22:13:13
|
|
|
|
StBarbara
|
BRAVO, BRAVO
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 23:00:08
|
|
|
|
Piškotka~
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 8.6.2006 23:06:27
|
|
|
|
sa
|
Ajsi in njeni druzini pa vse najlepse
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 9.6.2006 11:15:34
|
|
|
|
cukerček
|
Meni so tudi kar solze pritekle v oči , Upam da bo mala sedaj lepo kolikor se pač da glede na njeno stanje uživala v naravi.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 9.6.2006 20:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
za našo prinecesko.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 9.6.2006 21:07:21
|
|
|
|
tjasa10
|
HURAAAAAA ZA AJŠO IN NJENO DRUŽINO, ZDAJ BOSTE LAHKO BREZSKRBNO UŽIVALI NA SONČKU.
|
|
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 10.6.2006 15:52:15
|
|
|
|
ada2
|
saj sem vedela, da bo uspelo! Ajša veliko sončka ti želim!
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 10.6.2006 22:23:55
|
|
|
|
bini
|
meni gredo tud kar kocine pokonci ko tole berem Lusa, ti si ena noro pogumna in optimistična mama - najboljša mama za drago Ajšo!! RR RULS
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 10.6.2006 22:38:28
|
|
|
|
CIPRESA
|
Zdaj pa ven na sončka!!!!
|
|
RE: Poročilo o Ajši in donacijah 11.6.2006 11:52:29
|
|
|
|
Teja N
|
Ajša, so lepi ptički, a ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?