muki1 -> 4 URE BOLNIŠKE, da ali ne? (7.6.2006 16:12:14)
|
Trenutno sem tretji teden na bolniškem zaradi močnih bolečin v hrbtenici in nogi. Zdaj, ko sem doma, mi je boljše, čeprav so bolečine še prisotne. Do sedaj mi je bolniško pisala moja osebna zdravnica, danes sem bila na g. pregledu in sva se z ginekologinjopogovarjali o moji bolniški, pa sem ji rekla, da bi rada delala vsaj 4 ure, pa bi imela bolniško samo 4 ure. Ker delo se mi je kar nakopičilo, pa vmes sem itak kaj šla postorit, pa tudi sproti bi morala še kaj v službo. Sedet 4 ure ali 8 ur je velika razlika, 4 vem, da bi še pregurala, 8 se mi ne zdi za zdržat. Pa mi je g. rekla, da mi ona ne more dat 4 urne bolniške, da je to stvar komisije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ali je to res? Ker vem, da so tu bile punce na 4 urni bolniški. Prosim povejte mi, kako je s tem. Kdo ti lahko, oziroma mora dati to dovoljenje, da delaš 4 ure in si 4 doma? Komisija, osebni zdravnik....? Danes nisem šla še potem k svojemu osebnemu zdravniku, ker dela popoldne, pa še hčerko imam bolano in bi zabušila cel dan. Help.
|
|
|
|