katja34 -> RE: Rezanje in šivanje presredka (3.8.2006 8:47:54)
|
rodila sem l.91 bila sivana,saj sem bila stara 17 let in 56 kg tezka...a rodila 4100 tezkega otroka..bila je zima,bolnisnica stara,zeblo nas je,tako da sem ujela se prehlad in tudi sivi so se mi vneli...po vrnitvi domov stanje se slabse,nisem niti v avto mogla,,noro bolelo,tako da sem morala nazaj v bolnisnico po antibiotike...moz pa me je naprej umival z hrstovim lubjem(v lekarni za sive),grdo se mi je zacelilo,vidne brazgotine... leta 94 sem rodila ponovno,enaki sivi,le da se niso vneli in sem v 14 dneh bila dobra.... vidni so se danes in tudi na otip najdem njihove brazgotine.. konec leta me caka se ena zgodba...edino kar sem lahko naredila,da sem kupila olje-kremo za mazanje presredka po 34.tednu,da postane elasticen in, upam,da bom s tem kaj pripomogla,da se bo samo od sebe kaj stegnilo tam spodaj:)))))) sivanje je bilo pa prvic bolece ampak takoj po porodu...pri drugem otroku pa smo me pustil prb.4 ure lezat v porodni,da sem se cist ohladila,sele potem je prisel ginekolog in bolecine take,da sem grizla rjuho...o kaksni anesteziji takrat ni bilo niti v sanjah zamisliti..se sedaj slisim njegove besede ENA LEVA,ENA DESNA...
|
|
|
|