AKŠ -> RE: darilni paket DM (8.6.2006 10:26:18)
|
da še nekaj pripišem.....lansko leto mislim da so bili enaki boni....se je kr splačalo izkoristiti ne prezrite pa še tistih nekaj listkov na koncu, kjer nič ne biše na vrhu "babybonus". Na teh straneh je še nekaj večjih popustov, ki pa niso označeni.....lansko leto je bilo: [sm=smiley10.gif]5% popusta pri nakupu avtosedeža [sm=smiley10.gif]avto Avtotehne VIS za vikend (to smo mi izkoristili - dobili enoprostorca - dvignili ga v petek, nazaj pripeljali v ponedeljek - bilo je prov fino) ali izdelki v avtotehni za 10.000 sit ali pa brezplačen pregled in kontrola klime na vašem avtu [sm=smiley10.gif]pa mislim da je bilo še nekaj popusta za neke otroške sobe (samo nisem pa čisto prepričana) to vse skup je malo skrito in po moje to izkoristi le malokdo - tudi sama nebi tega opazila, če me nebi na to opozorila kolegica.... pa še to....tudi sedaj, ko je mala dolpolnila 6mesecev, smo dobilinovo knjigico bonov - le da je ta dosti tanjša....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|