sazi -> RE: GK - Leonišče (7.6.2006 14:07:09)
|
V Leonišču imajo kot povsod popoldansko samolačniško (oz. za doplačilo). Itak je večinoma tako (tudi pri drugih specializacija v zdravstvu), da je oprema ista, doktorji isti, le da se v dopoldanskem času ne plačuje, popoldan pa. V nosečnosti sem jaz imela 1. pregled popoldan (torej z doplačilom), ostale dopoldan (zastonj), 1. pregled po porodu pa zopet popoldan z doplačilom. Z mojim G nisem čisto zadovoljna, saj sem poslušala od drugih nosečnic, da so bile marsikje deležne bolj pogostih pregledov, več UZ-jev in podobno. V Leonišču so zaradi mase pacientov toliko bolj prisiljeni šparati. Moja sestra pa je s svojo G tam zelo zadovoljna, pa na žalost odhaja v penzijo. Je bilo pa tako, da dokler me je pregledoval moj G, se ni dogajalo nič posebnega - precej na hitro me je vedno odpravil (vedno sem poslušala srček otročka, to pa je bilo tudi vse), ko pa se je proti koncu malo zakompliciralo zaradi visokega pritiska, sem pa itak prišla k drugim G (ker je bil moj zaseden), ti pa so me kar precej pošiljali na dodatne preglede in mi v končni fazi tudi predčasno sprožili porod. Zadnji 2, ki sta me jemali malo bolj resno, sta se pisali Bizjak in Smrkolj. Žal pa sem bila pri njiju le 1x, sicer sta takrat pustili dober vtis, kako pa je pri njiju drugače, pa ne vem.
|
|
|
|