RE: razočarana (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

bobek05 -> RE: razočarana (9.6.2006 20:39:12)

Koliko sem jaz razumela anonimno, ni bil problem v bratovi odločitvi, ampak v tem, ker ji sploh nič ni omenil... Veste kaj, saj bo res preživela, ampak kaj je poanta tega, da SESTRI niti z besedico ne omeniš, da se ženiš... Jaz tega ne razumem. Pa ok, če je človek sprt z družino ali da družina nasprotuje, še nekako razumem, ni mi pa jasno zakaj je mami rekel, njej pa ne... Anonimna, če z bratom ne kuhatat kakšnih starih zamer, mi ni jasno zakaj ni vsaj dvignil telefona in rekel: Čuj, jaz se ženim pa če sta si še tako odtujena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Imam pač drugačne odnose s svojimi bližnjimi, zato mi je takšno početje povsem tuje.

In Tjazy, menda nisi spet napeljeval, da je razočarana, ker je brat ni povabil na poroko, ali kaj?

mojamura -> RE: razočarana (9.6.2006 23:30:13)

jaz mam brata, ki se včasih službeno pelje mimo naše bajte (drugače živim skoraj 100 km stran od njega) in še nikoli se ni ustavil pri meni. Če bi se jaz poročila s sedanjim, tudi ne vem če bi ga vabila na poroko ali mu sploh kaj povedala. Jaz očitno njemu ''dol visim'', on pa meni še bolj, saj se ne mislim zaradi tega žret

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]