MINEJA -> RE: Mariborčanke (12.6.2006 10:10:03)
|
Tudi jaz se oglašam po dolgem času ... Doma smo v Kamnici, mamo pa imam v Novi vasi, tako da sem tudi tam veliko ... Mama čuva sinčeka, tako da veliko pohajamo po Novi vasi in okolici ... Noseča sem 19. tednov in čutim brcike, vendar ob sineku niam časa se toliko posvečati nosečnosti kot pri prvi ... Glede materinske šole vam priporočam, da greste čimprej in v bolnico ... Midva sva začela hoditi v ZD in sva si premislila ... V bolnici je res gneča, a je veliko bolj zanimivo in ogled porodnih sob se mi zdi tudi fajn in koristen ... Da veš sploh kam moraš, ko pride čes in kako izgledajo ... Glede oblačil pa se mi zdi, da so najboljše v H&M... Najbolj bombažne in najbolj žepu prijaznih cen ... Že od rojstva kupujem vse večinoma tam ... Poleg tega so tam res najlepše stvari ... Aladin se mi zdi preveč "turški", material pa trd in neraztegljiv ... Zara ima zelo male številke in draga je, Mothercare prav tako zelo male številke in zelo zelo drag, ... Tista nova trgovina nasproti Kodaka pa tudi zelo draga ... Naš sinček se je rodil en mesec prej in je imel 3550 g, tako da sem kupila najmanjšo št. 62 samo en ali dva kompleta, ostale pa večinoma 68. Bili so malo večji, ampak saj zavihaš pri nogicah in je ok ... Drugače pa res kupiš kompletek samo za en mesec ... Pri H&M je tako, da tista obalčila, ki imajo oznako LOGG so včeja št., ko tista ki imajo na vratni etiketi samo h&M ... preverjeno deluje ... Drugače pa se tudi jaz nisem preveč razgibavala pred nosečnostjo ... No veliko smo hodili v hribe ... Če to šteje ... Drugi teden gremo na morje in upamo, da bomo imeli lepo vreme ...Baje pa je od srede naprej spet napovedan dež ... In punce, že zbirate imena, že vse veste kaj imate??? Nam se na zadnjem Uz ni videlo ... LP! In uživajte v sončku ...
|
|
|
|